Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Begüm😊" data-source="post: 156347" data-attributes="member: 249"><p>Biz evlenmeden önce plan yapardık eşimle şunu şöyle yapsak bunu böyle yapsak diye evlenirken eşim dedi ki ben annemden 1 kuruş almam herşeyi kendim yapacağım kimse sana şunu aldım diyemez bana demişti. Herşeyimizş kendimiz yaptık önden önden aldık borçlarını bitirince bir diğerine geçtik beyaz eşyayı topluca boschtan aldık 5 taksit yaptık çabuk bitsin diye ikimiz yüksek yüksek ödedik vs en son kaynanam dedi bi toplu iğne bile aldırmadınız halıyı ben alıcam dedi salondaki halım birtek onlar aldı düğünümde. 48 çeyrek 10 tam 6 yarım 30 küsür gramaltın 27 bileziğim vardı. Düğünden sonra kaynanama bıraktım tatile gidiyoruz diye 1 ay kadar durdu orda sonra kadın dedi gelin alın bunşarı be. Sokağa çıkamıyorum dedi gittik aldık attık bankaya bir süre bankada durdu sonra eşim dedi araba alalım bi kısmını bpzdurup araba aldık kaynanam o zaman eşime karının üzerine yaptır altın onun altını demiş sonradan öğrendim. Bende senin gibi giderim ayda yılda 1 misafir gibi. Kaynanam politik kadındır bende onum gibş politik davranıyorum açıkçası. Bi zararını da görmedim bi yararını da</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Begüm😊, post: 156347, member: 249"] Biz evlenmeden önce plan yapardık eşimle şunu şöyle yapsak bunu böyle yapsak diye evlenirken eşim dedi ki ben annemden 1 kuruş almam herşeyi kendim yapacağım kimse sana şunu aldım diyemez bana demişti. Herşeyimizş kendimiz yaptık önden önden aldık borçlarını bitirince bir diğerine geçtik beyaz eşyayı topluca boschtan aldık 5 taksit yaptık çabuk bitsin diye ikimiz yüksek yüksek ödedik vs en son kaynanam dedi bi toplu iğne bile aldırmadınız halıyı ben alıcam dedi salondaki halım birtek onlar aldı düğünümde. 48 çeyrek 10 tam 6 yarım 30 küsür gramaltın 27 bileziğim vardı. Düğünden sonra kaynanama bıraktım tatile gidiyoruz diye 1 ay kadar durdu orda sonra kadın dedi gelin alın bunşarı be. Sokağa çıkamıyorum dedi gittik aldık attık bankaya bir süre bankada durdu sonra eşim dedi araba alalım bi kısmını bpzdurup araba aldık kaynanam o zaman eşime karının üzerine yaptır altın onun altını demiş sonradan öğrendim. Bende senin gibi giderim ayda yılda 1 misafir gibi. Kaynanam politik kadındır bende onum gibş politik davranıyorum açıkçası. Bi zararını da görmedim bi yararını da [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
....