Sorum var 18 temmuz da doğum yapanlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esra şentürk tarafından oluşturulan 18 temmuz da doğum yapanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 865 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 18 temmuz da doğum yapanlar
Konbuyu başlatan Esra şentürk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba hamımlar 18 temmuzda doğum yaptım 37 haftalık 3300 grm doğdu 15 günlük olduk ve bebegim şuan 3700 grm sizce normalmi ve sizin bebeişler kaç aylık kaç günlük ve kaç kilo .. sadece anne sütüyle besleniyo bebeğim
Normal kuzum doğumdan sonra kilo verdi mi 15 gonde 400 gram almış doktor bir şey dedp mi. Bu arada gözün aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 benim oğluşum şuan 88 günlük 2 gün sonra öğrenecem kilosunu ama 15 gün önce 5690 dı

Esra şentürk

Kayıtlı Üye
rank
Normal kuzum doğumdan sonra kilo verdi mi 15 gonde 400 gram almış doktor bir şey dedp mi. Bu arada gözün aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 benim oğluşum şuan 88 günlük 2 gün sonra öğrenecem kilosunu ama 15 gün önce 5690 dı

Yok kuzum doğumdan 5 gün sonra kontrole gittim hiç zayıflamamış aynı şekildeydi ve doktor iyi dedi şimdi sağlık ocağında izlemi vardı oraya gittim 3700 geldi ebe ve doktor iyi dedi ama benim kafam çok takılıyo anne sütünü yetip yetmediğini çok merak ediyorum ebeye söyledim yetmese zayıflardı dedi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yok kuzum doğumdan 5 gün sonra kontrole gittim hiç zayıflamamış aynı şekildeydi ve doktor iyi dedi şimdi sağlık ocağında izlemi vardı oraya gittim 3700 geldi ebe ve doktor iyi dedi ama benim kafam çok takılıyo anne sütünü yetip yetmediğini çok merak ediyorum ebeye söyledim yetmese zayıflardı dedi
Doğru demiş kuzum merak etme yavaş yavaş toparlıyor kendini güzel kilo almış maşallag hem sütün yetmese çok ağlar canım emdikden sonra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba hamımlar 18 temmuzda doğum yaptım 37 haftalık 3300 grm doğdu 15 günlük olduk ve bebegim şuan 3700 grm sizce normalmi ve sizin bebeişler kaç aylık kaç günlük ve kaç kilo .. sadece anne sütüyle besleniyo bebeğim
Gözün aydın kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah kilosunu iyi almış MasaAllah

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum doktorun kilosunu nasıl buldu bence iyi çünki doğumdan sonra çocuklar kilo verirler

Tüm sayfalar yüklendi.