2 buçuk aylık bebeğim çok uyuyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Burçin arslan tarafından oluşturulan 2 buçuk aylık bebeğim çok uyuyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,025 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 2 buçuk aylık bebeğim çok uyuyor
Konbuyu başlatan Burçin arslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

Burçin arslan

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar. 2 buçuk aylık kızım var gece 12de mamasını veriyorum sabah 7de kalkıyor keza gündüzleri de uykucu sizce normal mi beslemek için uyandırmalımıyım ? sağlık ocağında hemşire uyandırma uyku düzeni bozulur o acıkırsa uyanır dedi ne kadar doğru?

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar. 2 buçuk aylık kızım var gece 12de mamasını veriyorum sabah 7de kalkıyor keza gündüzleri de uykucu sizce normal mi beslemek için uyandırmalımıyım ? sağlık ocağında hemşire uyandırıp uyku düzeni bozulur o acıkırsa uyanır dedi ne kadar doğru?
Ara ara uyandirman lazim doyurmak için emziriyorsaniz memenin önüneatin arada mamaysa da aynen cünkü yeni dogan cocuk kapi eşiğine gitmeden acıkır derler bende hep burnunu sıkar uyandırırım dr bana oyle demisti hatta cook set sıkıyordu doktor kalsin diye

Burçin arslan

Kayıtlı Üye
rank
Ara ara uyandirman lazim doyurmak için emziriyorsaniz memenin önüneatin arada mamaysa da aynen cünkü yeni dogan cocuk kapi eşiğine gitmeden acıkır derler bende hep burnunu sıkar uyandırırım dr bana oyle demisti hatta cook set sıkıyordu doktor kalsin diye
Hemşirede uyandırma dedi kafamı karıştırdı canım beslenme kadar uykuda önemli dedi ilk bebeğim olduğundan tecrübesizim

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar. 2 buçuk aylık kızım var gece 12de mamasını veriyorum sabah 7de kalkıyor keza gündüzleri de uykucu sizce normal mi beslemek için uyandırmalımıyım ? sağlık ocağında hemşire uyandırıp uyku düzeni bozulur o acıkırsa uyanır dedi ne kadar doğru?
Hemşirede uyandırma dedi kafamı karıştırdı canım beslenme kadar uykuda önemli dedi ilk bebeğim olduğundan tecrübesizim
Vallah cnm bana bi lakiz dr dedi uyandir yedir20 dk bir benim 3 .çocuğum olacinş sj ins inanki gece yarisi en az 4defa emzirdigim oluyordu belki daha fazla kontrole götürdüm dr o kadar memnun kaldiki iki oglumda da dedi gece emziriyon diyecem diyemiyorum iyi bakiyon diyecem diyemiyorum maşallah1 aylik covugum 3 buçuk dogdu dr kontolde 7 kilo olmustucook emziriyodum alarkurup bunuda yapacam ins Allahim izin verirse uykuya ihtiyaci var ama once süt olacakki cocuk uyusun kilo alsin oule olmaz genede sen bilirsin cnm😘

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar. 2 buçuk aylık kızım var gece 12de mamasını veriyorum sabah 7de kalkıyor keza gündüzleri de uykucu sizce normal mi beslemek için uyandırmalımıyım ? sağlık ocağında hemşire uyandırma uyku düzeni bozulur o acıkırsa uyanır dedi ne kadar doğru?
Bence çok küçük daha o denli aç uyumak için canım. Geceleri de gündüzleri de saatine göre mamasını ver bence yine. Açlıktan kan şekeri de çok düşüyor bebeklerin. Oda halsizlik uyku yapar bebekte.

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
En fazla 5 saat uyumalıymıs bebekler canım 5 saatten sonra uyandırıp doyurmak gerekiyormuş

Maşallah maşallah canım darısı bizlere 😁gece 2 den sabah 8 e kadar bazen 11 e kadar ağlıyoruz sonra geceye kadar uyuyor ama tabi gündüz uyuyunca da her 2 saatte bı uyaniyor. 1 aylık olduk inşallah 40 çıkınca düzene girer kuzum gece uyansa mamayı geri içip uyusa ona da razıyım ama sürekli uyanık ağlıyoruz .

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
2 bucuk aylık daha kücücuk canım koca insan gibi uyunur mu o kadar saat😅 sen hemşireye bakma 2 saatte bir uyandırıp emzirmen lazım ben alarm kurar uyanır emzirirdim bebeğimi en azından 3 aylık olasıya böyle yapman lazım. Ben dogum yaptığım da saglık ocagında ki hemşire demistı bana bebeğin açlıktan kan şekeri düşer o yuzden cok uyur diye. Gündüz de gece de 2 saatte bir emzirirdim. Hele ilk dogdugu günler yarım saatte bir emzrirdim

Tüm sayfalar yüklendi.