2. Tarama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Humeyrakara tarafından oluşturulan 2. Tarama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 993 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 2. Tarama
Konbuyu başlatan Humeyrakara
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🌹🌹Meleğin annesi zehra🌹🌹

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar benim ikinci tarama yaptirimda onların değeri kaç olmadi gerekiyor
Değeri kişiye göre değişiyor annenin yaşına kilosuna göre bile değişiyor değerler. Yaşı büyük olan annenin bebeği genç olan anneye göre daha riskli görülüyor mesela
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Test sonuçları yalnızca kan örneklerine göre değil, aynı zamanda annenin yaşına ve ultrason sırasında ölçümlenen değerlere bağlıdır. Sonuçlar, oranlar şeklinde sunulur. 1:10 ila 1: 250 oranı, yüksek riskli ve pozitif olarak adlandırılır. 1: 1000 veya daha yüksek bir oran, düşük bir risk oluşturan negatif sonuca işaret eder.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar benim ikinci tarama yaptirimda onların değeri kaç olmadi gerekiyor
Söyle diyim xanim benim doktorum bu değerler değil en çok kanda çıkan grafik değeri önemli dedi tabiki ultarsinda da bebeğin burun kemik ve ense kalınlığı önemli ama en önemlisi kan sonucu ile çıkan grafik Allah'ın izni ile bir şey çıkmaz içini rahat tut stres yapma Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

Sonuçlar inş iyi çıkar canım Bnde çarşamba yaptrcm
Seninde inşallah iyi çıkar canım Allah sağ salim kucağımıza Almayi nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰 haberdar edersiniz bizide

Söyle diyim xanim benim doktorum bu değerler değil en çok kanda çıkan grafik değeri önemli dedi tabiki ultarsinda da bebeğin burun kemik ve ense kalınlığı önemli ama en önemlisi kan sonucu ile çıkan grafik Allah'ın izni ile bir şey çıkmaz içini rahat tut stres yapma Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

Seninde inşallah iyi çıkar canım Allah sağ salim kucağımıza Almayi nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰 haberdar edersiniz bizide
İnşallah canm benim

Tüm sayfalar yüklendi.