22 haftalık hamiyelim ama hala hareketlerini hissetmiyorum
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 12 Nisan 2021 #2 arasın annesi' Alıntı: 22 haftalık hamiyelim ama hala hareketlerini hissetmiyorum Genişletmek için tıkla ... İlk gebelik mi
arasın annesi' Alıntı: 22 haftalık hamiyelim ama hala hareketlerini hissetmiyorum Genişletmek için tıkla ... İlk gebelik mi
A arasın annesi Guest 12 Nisan 2021 #3 Elif kpln' Alıntı: İlk gebelik mi Genişletmek için tıkla ... yok 2 ilk gebeligimde baya erken hissetmeye başlamıştım o erkek Di şi Di ki kız ama hissedemiyorm
Elif kpln' Alıntı: İlk gebelik mi Genişletmek için tıkla ... yok 2 ilk gebeligimde baya erken hissetmeye başlamıştım o erkek Di şi Di ki kız ama hissedemiyorm
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 12 Nisan 2021 #4 arasın annesi' Alıntı: yok 2 ilk gebeligimde baya erken hissetmeye başlamıştım o erkek Di şi Di ki kız ama hissedemiyorm Genişletmek için tıkla ... Hissedersin cnm ileri ki haftalarda
arasın annesi' Alıntı: yok 2 ilk gebeligimde baya erken hissetmeye başlamıştım o erkek Di şi Di ki kız ama hissedemiyorm Genişletmek için tıkla ... Hissedersin cnm ileri ki haftalarda
A arzumsun Kayıtlı Üye Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 22 14 Nisan 2021 #6 arasın annesi' Alıntı: 22 haftalık hamiyelim ama hala hareketlerini hissetmiyorum Genişletmek için tıkla ... benim de 2 inci gebeligim erkek bebegim bende 21 haftaya girdim bnde hissetmiyorum harwketlerini cok hareket ediyorum acaba ondan mi bnxe korkuyorum
arasın annesi' Alıntı: 22 haftalık hamiyelim ama hala hareketlerini hissetmiyorum Genişletmek için tıkla ... benim de 2 inci gebeligim erkek bebegim bende 21 haftaya girdim bnde hissetmiyorum harwketlerini cok hareket ediyorum acaba ondan mi bnxe korkuyorum