26+2 bebek kilosu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mevlüde tarafından oluşturulan 26+2 bebek kilosu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 820 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 26+2 bebek kilosu
Konbuyu başlatan Mevlüde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Mevlüde

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 26+2 haftalık gebeyim bebeğin cinsiyeti kız bu gün kontrole gittim bebeğin kilosu 865 gr normal mi düşük mü sizlerin kaçtı bu haftalarda

Mevlüde

Kayıtlı Üye
rank
Bende 26+4 haftalığım 24+5haftalıkken 800 gram demişti çarşamba günü gidecem bakalım ne dicek uygulamada 820 gram diyor bakalım
Kaç grm yazarmısın canım çarşamba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynıyız senle 😇 ben gitmedim daha ama uygulamada 820 gram yazıyor seninki iyidir diye düş

Aynıyız senle 😇 ben gitmedim daha ama uygulamada 820 gram yazıyor seninki iyidir diye düş
Aynıyız senle 😇 ben gitmedim daha ama uygulamada 820 gram yazıyor seninki iyidir diye düşün🥰🥰

Aynıyız senle 😇 ben gitmedim daha ama uygulamada 820 gram yazıyor seninki iyidir diye düşün🥰🥰
Aynıyız senle 😇 ben gitmedim daha ama uygulamada 820 gram yazıyor seninki iyidir diye düşünüyorum

Aynıyız senle 😇 ben gitmedim daha ama uygulamada 820 gram yazıyor seninki iyidir diye düşünüyorum
🥰🥰Rabbm sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin balım inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar