Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
28 haftalık hamileyim ve Canım çok sıkkın kızlar 😔
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Evlatlarim ❤️❤️" data-source="post: 251596" data-attributes="member: 4863"><p>Ev ev üstüne olmuyor çok iyi biliyorum ve anlıyorum seni ama ben 1 sene kaldım kaynanamla. Sonra eşime dedim böyle olmayacak sorun oluyor hergün bişey çıkıyor ben rahat edemiyorum. Banyu yaparken olsun iş yaparken olsun. Sonra tasinmiştik tasindigimizda bizim bir tane çay kasigimiz yoktu bomboş eve geldik. Kendimiz yaptık hep açıkçası buna önceden müsade etmeyecekdin etsen bile şartını koyacakdin çünkü bir zamandan sonra erkek milleti değişiyor kimisi ya kiradan kaçıyor kimiside .ailesinin yanından ayrılmak istemiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Evlatlarim ❤️❤️, post: 251596, member: 4863"] Ev ev üstüne olmuyor çok iyi biliyorum ve anlıyorum seni ama ben 1 sene kaldım kaynanamla. Sonra eşime dedim böyle olmayacak sorun oluyor hergün bişey çıkıyor ben rahat edemiyorum. Banyu yaparken olsun iş yaparken olsun. Sonra tasinmiştik tasindigimizda bizim bir tane çay kasigimiz yoktu bomboş eve geldik. Kendimiz yaptık hep açıkçası buna önceden müsade etmeyecekdin etsen bile şartını koyacakdin çünkü bir zamandan sonra erkek milleti değişiyor kimisi ya kiradan kaçıyor kimiside .ailesinin yanından ayrılmak istemiyor [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
28 haftalık hamileyim ve Canım çok sıkkın kızlar 😔