29 haftalık bebek gelişimi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde gizem@2023 tarafından oluşturulan 29 haftalık bebek gelişimi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 320 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 29 haftalık bebek gelişimi
Konbuyu başlatan gizem@2023
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

gizem@2023

Kayıtlı Üye
rank
Kızların doktora gittim bugün bana bebeğimin kilosu 1 kilo 900 gram dedi bu normalmi kilosu

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, 29 haftalık gebelikte bebeğinizin 1900 gram olması genellikle normal sınırlarda kabul edilir. Ancak, bebeklerin gelişimi bireysel farklılıklar gösterebilir. Doktorunuz bu kiloyu değerlendirirken sizin genel sağlık durumunuzu, bebeğinizin diğer ölçümlerini ve önceki takiplerini de göz önünde bulundurmuştur.

Eğer doktorunuz herhangi bir endişe belirtmediyse, içiniz rahat olsun. Yine de aklınızda soru işaretleri varsa, doktorunuza tekrar danışarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

gizem@2023

Kayıtlı Üye
rank
Doktor da iyi dedi ama araştırdığımda normal kilo 1200 olması gerekiyomus
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm bence normal yani iyi kilosu benim kızım iki kilo doğmuştu🤭😅 merak etme cnm ama yinede içinde bir şüphe varsa doktora sor
Bizimki sadece 1900 dedi 3 hafta önce 775 gramken çok fazla almış gibi geldi bana

Cnm bence normal yani iyi kilosu benim kızım iki kilo doğmuştu🤭😅 merak etme cnm ama yinede içinde bir şüphe varsa doktora sor
Bizimki sadece 1900 dedi 3 hafta önce 775 gramken çok fazla almış gibi geldi bana

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Doktor da iyi dedi ama araştırdığımda normal kilo 1200 olması gerekiyomus

Cnm korkma ya bişey olsa doktor söylerdi bazı bebekler kilolu olabiliyor

gizem@2023

Kayıtlı Üye
rank
Benim kız da iki buçuk kilo doğmuştu prematüre olarak buna biraz şaşırdık açıkçası erken gelmesinler sağlıklı gelsinler yeter bizim için ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Benim kız da iki buçuk kilo doğmuştu prematüre olarak buna biraz şaşırdık açıkçası erken gelmesinler sağlıklı gelsinler yeter bizim için ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
Evet cnm oğlum iki buçuk doğdu diyer kızım üç kilo dogmuştu yeni bebişimde iki kilo doğdu ama çok şükür sağlıkları yerinde önemli olanda bu yani

Bide sizinki erkekse normal yani kilolu olması çünkü erkek bebekler kız bebeklere göre daha ereken gelişir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar