31 haftalık hamişler sizdede oluyormu?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elmas🌼timur tarafından oluşturulan 31 haftalık hamişler sizdede oluyormu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,111 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 31 haftalık hamişler sizdede oluyormu?
Konbuyu başlatan Elmas🌼timur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İkizlerin annesi

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Gece uykumdan uyandırıyor rahim ağrısı bildiğin ağrıyor her kısmı sizdede varmı böle bişi netten baktığım normal diyorda ilk gebeliğimde oğlumda böyle bişe yaşamamıştım okadar rahattiki oğlumda bu kız beni talan etti☺️

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Gece uykumdan uyandırıyor rahim ağrısı bildiğin ağrıyor her kısmı sizdede varmı böle bişi netten baktığım normal diyorda ilk gebeliğimde oğlumda böyle bişe yaşamamıştım okadar rahattiki oğlumda bu kız beni talan etti☺️
Sen eşittir ben demektir benimde ilk oğlumda çok rahattım ama kızçem canıma okudu başından beri 😅😅 ağrılarda kasılmalar da normalmiş canım geçen gittiğimde sordum 😇🙏

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
İlk oglumda halı yıkadım yüz üzeri yatardım kızımda şimdi ölüyorum uykuya hasretim vajina ya baskı çok ayreten nefes alamıyorum 35 +4

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
27 haftalığım aynıyız başından beri ağrılar, bulantılar, baş dönmesi.. şimdiden çektiriyorlar😂😂

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Sen eşittir ben demektir benimde ilk oğlumda çok rahattım ama kızçem canıma okudu başından beri 😅😅 ağrılarda kasılmalar da normalmiş canım geçen gittiğimde sordum 😇🙏
Yalniz deilmisim demek😂 kızın dogumuda gebeliğide zor derlerdi inanmazdima.. inşallah doğduktan sonra cektirmezler şöyle gazsız uykuyu seven mutlu bı bebek olurlar🤲

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
İlk oglumda halı yıkadım yüz üzeri yatardım kızımda şimdi ölüyorum uykuya hasretim vajina ya baskı çok ayreten nefes alamıyorum 35 +4
Aynen ☺️ ayy şükür nefes almada promlemim yok yoksa odamı olacak bir iki hafta sonra bende😂 neyse yinede güzel duygular özleyeceğime eminim ama insan biran önce doğsun istiyor sağlıkla inşallah hepimiz 🤲🤲

İkizlerin annesi

Kayıtlı Üye
rank
32 haftalık hamileyim 2 aydır çekiyorum o aciyi yuremiyorum gece uykusu hic Yok benim ki de erkek cinsiyeti kızla yada erkek le alakalı değil senin bünye kaldırmıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar