Tabii heyecan daha fazlaYaparlar tabi korku degildir heyecan daha agır basar korkuyla karışır karmaşık duygular annelik işte korkulacak bişe degil sezeryan![]()
Çok küçükken annem hastanede doğum yaparken gizlice annemin doğumunun bir bölümüne şahit olmuştum bu yüzden kendim istiyorum normal doğum yapamam bu korkuylaSezeryan sen mi istiyorsun, doktorun mu soyledi? Onemli olan saglicakla kurtulmak, ama imkanin varsa normal daha iyi olmaz mi canim?
Doğum yaklaştıkça günlerde geçmiyor değil mi? 36.haftadayim yani yeni girdim hem sezaryen korkusu hem bebegin heyecanı offffİlk gebeliğim doğum yaklaştıkça çok korkuyorum ve sezaryen düşünüyorum isteğe bağlı yaparlar mı acaba özelde
Tabiii, zaman hiç geçmiyor korku var evet ama heyecan daha fazla doğuma girerken o korkuyu unutup sadece bebeğimize odaklanacağımızdan eminimDoğum yaklaştıkça günlerde geçmiyor değil mi? 36.haftadayim yani yeni girdim hem sezaryen korkusu hem bebegin heyecanı offff
Ben de 32 haftalığım aynı şey bende de çok ama korkudan çok heyacan nasıl yapacam nasıl olacak diye düşünüyorum artık rüyalarıma giriyor doğum falanYaparlar tabi korku degildir heyecan daha agır basar korkuyla karışır karmaşık duygular annelik işte korkulacak bişe degil sezeryan![]()
İlk gebeliğim doğum yaklaştıkça çok korkuyorum ve sezaryen düşünüyorum isteğe bağlı yaparlar mı acaba özelde
Bu kötü olmuş işte travma tarzı bişey oluşmuş sizdeÇok küçükken annem hastanede doğum yaparken gizlice annemin doğumunun bir bölümüne şahit olmuştum bu yüzden kendim istiyorum normal doğum yapamam bu korkuyla![]()