Ayy canım benim innşallah almistir,Bence kilosu iyi kuzum benimki 28. Haftada 1300 dü ben şu an 33+ 4 üm iki gün sonra kontrolüm var bakalım kaç kilo almış
İnşallah kuzum yaaa kiloları aynı gidiyormuş bideAyy canım benim innşallah almistir,28 de benimki de 1300 du
Masallah kilosu gayet guzel ilk kizima 32+4de erken dogum yapmistim bikac gun oncesinde doktorum 40. Haftaya kadar beklersek bebegin baya iri olcak demisti fakat bekleyemedik 2300 dogdu2 kilo olmuşuz bence kilosu az deyilmi? Normalde kaç kilo olmali.?
Evet canim 33+ 4 kadar alir ,innşallahİnşallah kuzum yaaa kiloları aynı gidiyormuş bideiki gün sonra öğrenecem kuzum
Kuzum neden öyle erken geldi kiMasallah kilosu gayet guzel ilk kizima 32+4de erken dogum yapmistim bikac gun oncesinde doktorum 40. Haftaya kadar beklersek bebegin baya iri olcak demisti fakat bekleyemedik 2300 dogdu
İnşallah canımEvet canim 33+ 4 kadar alir ,innşallah![]()
Masallah 32 de doğum gerçekleşebiliyomu? Sagligi nasil?Masallah kilosu gayet guzel ilk kizima 32+4de erken dogum yapmistim bikac gun oncesinde doktorum 40. Haftaya kadar beklersek bebegin baya iri olcak demisti fakat bekleyemedik 2300 dogdu
Kilosu guzel oldugu icin sadece solunum problemi yasadi bebegim 10 gun kuvozde kaldi cok sukur suan 3.5 yasinda ikinci gebeligim suan 34+5deyimMasallah 32 de doğum gerçekleşebiliyomu? Sagligi nasil?
Maşşallah canim allah sana bağışlasın çoçuklariniKilosu guzel oldugu icin sadece solunum problemi yasadi bebegim 10 gun kuvozde kaldi cok sukur suan 3.5 yasinda ikinci gebeligim suan 34+5deyim