Sorum var 4 hafta 3 günlük gebelik le kesenin boyu

• Konbuyu başlatan İlknurrr7347
  • Toplam 15 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İlknurrr7347 tarafından oluşturulan 4 hafta 3 günlük gebelik le kesenin boyu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 693 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 4 hafta 3 günlük gebelik le kesenin boyu
Konbuyu başlatan İlknurrr7347
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
İ

İlknurrr7347

Guest
4 hafta 3 günlük hamileyim beta hcg 2000 de kese şuan 5mm ama doktor bugun kesenin biraz küçük kaldığını söyledi bu durumu yaşayan varmı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Beta değerim güzelmiş ama. Kese ona göre gerideymiş biraz. Aklıma kötü şeyler geliyor başkada birşey demedi 4 gün sonra tekrar gel dedi 2 katına çıkması lazımmış
Endişe etme canım geç döllenme vs olmuş olabilir. Kötü şeyler getirme kötü olsa beta güzel yükselmez emin ol.

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İnşallah canım çok Tesekkür ederim 3 yıldır bekledik rabbim saglık la kucagımıza almayı nasip etsin. Normalde kac mm oluyor onuda bulamadım
Onu bende bilmiyorum ki herkeste aynı olduğunu da sanmıyorum canım o yüzden ona cevap veremeyeceğim kusura bakma. Rica ederim bu arada rabbim hayırlı haberlerle dönmenş nasip etsin inşallah bizede haber vwr canım

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Kesinlik le düşünüyorum. En azından aklımıza takılanları paylaşmak anlamaya çalısmak aynı duru mu paylaştıklarımızdan fikir almak güzel birşey 🤗
Aynen öyle canım herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor burda senide yakın zamanda inşallah bekleriz 💕😍

Tüm sayfalar yüklendi.