40. Çıkartmak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan 40. Çıkartmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,130 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 40. Çıkartmak
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar annem memlekette kaynanam yaşlı 40.i kendimiz çıkarta bilir miyiz başka birisi olmak zorundamı ve bu 40 çıkartma nasıl olur

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar annem memlekette kaynanam yaşlı 40.i kendimiz çıkarta bilir miyiz başka birisi olmak zorundamı ve bu 40 çıkartma nasıl olur
Canım bebegın 40 ı diye bırsey yok 40 cıkması annenın lohusalıgının bitip gusul edip ibadete devam etmesi eger istiyorsan bebegını banyo yaptır sende yıkan ama tas para cıcek altın suya atılıp yapılanların dogrulugu yok ama yoresel olarak yapıyorlar banyonu yap bebegını de yıka 2 rekat bi sukur namazi kıl bebegın ıcın dua et en dogrusu en guzeli bu bence 🤗

Rabia00

Kayıtlı Üye
rank
Yok cnm kendinde yapabilirsin bebegini yıka bebeginden kalan suyu çoğalt kendin yikan abdestini al çık illa biri şart değil tabi sen banyoda iken bebeğe bakacak birisi lazım ☺️ yada uyutupda girebilirsin

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Dinen kırk çıkarma göbek bağı saklama diye bişey yok ama sen istiyorsan yıka güzelce yıka anı olarak kalır ama illa şöyle yapilcak böyle olcak diye bişey yok yöreden yöreye değişiyor kimi taşla kimi çiçekle yapıyor

Valla canım bende halamla çıkarttık
Bı kaseye 40 kaşık su saydık sonra o 40 kaşık sudan birazını başka bı tabağa böldük kendim için diğer kalanı bebeğin su kovasına karistirdik bebeğe abdest aldırdım banyo yaptırdık sonra gecesine de ben ayırdığımız suyu kendi kovama döktüm ben gusül aldım böyle yaptık ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.