Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben ilk gebeliğimde tam 40 bitti ertesi gün doğum oldu ikinci gebeliğimde ise 40 + 2 de sezeryan oldu canım
Şimdi 40 haftadan sonra artık bebek bayağı büyümüş oluyor gelişimde tamamlamış oluyor kaka yutma ihtimali falan da yüksek oluyor canım sen ne olur ne olmaz kontrol amaçlı git bir görün istersen ama sadece kontrole git en son ne zaman gittin kontrole
Ben ilk gebeliğimde tam 40 bitti ertesi gün doğum oldu ikinci gebeliğimde ise 40 + 2 de sezeryan oldu canım
Şimdi 40 haftadan sonra artık bebek bayağı büyümüş oluyor gelişimde tamamlamış oluyor kaka yutma ihtimali falan da yüksek oluyor canım sen ne olur ne olmaz kontrol amaçlı git bir görün istersen ama sadece kontrole git en son ne zaman gittin kontrole
Yarın benimkide gelir inşeAllah. Her kes soruyor doğum yaptınmı Her kesde farklı oluyor benim ilk gebeliğim öyle ağrılı falan olmadı doğum da ağrısız sancısız keçecek qaliba
Yarın benimkide gelir inşeAllah. Her kes soruyor doğum yaptınmı Her kesde farklı oluyor benim ilk gebeliğim öyle ağrılı falan olmadı doğum da ağrısız sancısız keçecek qaliba
40+3 de doğurdum . Kardeşim iki çocuğunu da 42+2 de doğurdu. Dr gelişimine göre beklenecek süre varsa bekletiyor son ana kadar kardeşim sezeryan oldu bana da sunni sancı vermişlerdi normal oldu
Selam can Bende iki cocumu da 40 haftadan sora dourdum ilkim kizimi kendi sancimla ikinci olumu suni sanci ile dordum bakalim ucuncu nasil olcaq bu daha 29+ 6 hafdalik sag salamat qucaqina al insallah yende bir yoxlanisa ged isdeyirsen hekim bilecek cunki.mende gordum gelmek fikri yoxdu gedim sabaha olur dedi oldu