40 kontrolü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan 40 kontrolü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 548 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 40 kontrolü
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu strip midir nedir onu aldırmaya geldim bugün kurtuldum artık şükür 😅 yalnız doktor 40 çıktıktan sonra kanama tam bitince gel vajinal kontrol yapalım dedi yani gitmesem olmaz mı ilk doğumda da gitmemiştim ultrason ile rahime de baktı toparlanmış dedi sizce gitmesem olur mu

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu strip midir nedir onu aldırmaya geldim bugün kurtuldum artık şükür 😅 yalnız doktor 40 çıktıktan sonra kanama tam bitince gel vajinal kontrol yapalım dedi yani gitmesem olmaz mı ilk doğumda da gitmemiştim ultrason ile rahime de baktı toparlanmış dedi sizce gitmesem olur mu
Devlet hastanesinde boyle bisey icin cagirmiyolar cnm dogum yaptiktan 1 hafta sonra cagiriyolar baska yok seninki ozel oldugubdan heralde iki kere dogum yapti. Sezeryan hic cagurmadilar

...

Moderator
Mod
rank
İlk defa duydum canım.Benim doktorum sadece doğumdan sonra bir kere çağırdı.Oda bandajı çıkardı dikişlerime bakıp pansuman yaptı.birde iç kanama varmı rahim toparlanıyormu diye ultrasonla baktı.Bilemedim şimdi🤔

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Devlet hastanesinde boyle bisey icin cagirmiyolar cnm dogum yaptiktan 1 hafta sonra cagiriyolar baska yok seninki ozel oldugubdan heralde iki kere dogum yapti. Sezeryan hic cagurmadilar
İlk doğumda özelde olmuştu o doktorumda çağırmamıştı aslında alttan bakayım dedi ikinci doktorum rutin kontrol dedi canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk defa duydum canım.Benim doktorum sadece doğumdan sonra bir kere çağırdı.Oda bandajı çıkardı dikişlerime bakıp pansuman yaptı.birde iç kanama varmı rahim toparlanıyormu diye ultrasonla baktı.Bilemedim şimdi🤔
Bende de aynı oldu canım bandaj çıkardı rahime baktı kanama bitince gel alttan da bakalım dedi ama herşey yolunda diye gitmek istemiyorum açıkçası

• Beğen
Tepkiler: ...

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Beni de çağırdı canım ben gıtmedim 😄

Tüm sayfalar yüklendi.