Sorum var 5+3 kese var bebek yok :(

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sena karakuş tarafından oluşturulan 5+3 kese var bebek yok :( başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 102 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 5+3 kese var bebek yok :(
Konbuyu başlatan Sena karakuş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S m

Sena karakuş

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba ilk bebeğim olacak inşallah. Dün ilk kez doktora gözüktüm ilk göbekten sonra vajinal baktı ikisinde de kese var ama bebek yok haftaya tekrar geldi dedi . İçim hiç rahat değil başına benzer bir durum gelen var mı yardım lütfen :(( kese görüntüsünü ekledim

Ekli dosyalar

• IMG_40CD043B-8014-402F-B3AD-24A1DEF2B6AE.jpeg
    IMG_40CD043B-8014-402F-B3AD-24A1DEF2B6AE.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 8
S

S m

Guest
Rabbim sağlıkla göstermeyi nasip etsin inşallah benimde sekizinci haftaya giricem inşallah ben ilk kan verdikten sonra doktora gittiğimde tabi kendi doktorum değil di başka bir doktor baktı bana göbekten baktı tarihi hesapladı kesen tarihe göre büyük dedi Altan bakicakti sonra acele etmeyelim dedi kan ver haftaya hem sonuç hemde tekrar bakalım dedi bende tedirgin oldum haftayı beklemedim ertesi gün başka bir kadın doğum doktoruna gittim sonuçlarıma baktı senin sonuçlarına göre boş gebelikte olabilir bunu öğrenmem için de seni Altan muayene etmem gerek dedi tabi bende ilk başta erken olduğu için biraz korktum baktı çok şükür bebeğim vardı hatta çok az da olsa kalp atışını dinletirdi önceki doktor bebeğin beş haftalık dedi bu doktorum hayır senin bebeğin tam altı haftalık çok şükür benim demek istediğim tedirgin elde değil bunu kendimden biliyorum ama başka bir doktora gitmenizide öneririm çünkü her doktor aynı şeyi söylemiyor inşallah görülüp kalp atışını da duymak nasip olur sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲 biraz uzun oldu

Sena karakuş

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim sağlıkla göstermeyi nasip etsin inşallah benimde sekizinci haftaya giricem inşallah ben ilk kan verdikten sonra doktora gittiğimde tabi kendi doktorum değil di başka bir doktor baktı bana göbekten baktı tarihi hesapladı kesen tarihe göre büyük dedi Altan bakicakti sonra acele etmeyelim dedi kan ver haftaya hem sonuç hemde tekrar bakalım dedi bende tedirgin oldum haftayı beklemedim ertesi gün başka bir kadın doğum doktoruna gittim sonuçlarıma baktı senin sonuçlarına göre boş gebelikte olabilir bunu öğrenmem için de seni Altan muayene etmem gerek dedi tabi bende ilk başta erken olduğu için biraz korktum baktı çok şükür bebeğim vardı hatta çok az da olsa kalp atışını dinletirdi önceki doktor bebeğin beş haftalık dedi bu doktorum hayır senin bebeğin tam altı haftalık çok şükür benim demek istediğim tedirgin elde değil bunu kendimden biliyorum ama başka bir doktora gitmenizide öneririm çünkü her doktor aynı şeyi söylemiyor inşallah görülüp kalp atışını da duymak nasip olur sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲 biraz uzun oldu
Çok teşekkür ederim yorumunuz için , kese boyutunu hatırlıyor musunuz acaba bana kese küçük dedi o yüzden de gözükmeyebilir dedi

D

Dilan yılmaz

Guest
Arkadaşlar merhaba ilk bebeğim olacak inşallah. Dün ilk kez doktora gözüktüm ilk göbekten sonra vajinal baktı ikisinde de kese var ama bebek yok haftaya tekrar geldi dedi . İçim hiç rahat değil başına benzer bir durum gelen var mı yardım lütfen :(( kese görüntüsünü ekledim
Bazen çocuk hemen kesede görünmüyordu benim ilk gittiğimde de gozukmemisti sonraki gittiğimde bebek kesedeyde şu an 3 ayın içindeyiz endişelenmeyin içinizi ferah tutun

S

S m

Guest
Çok teşekkür ederim yorumunuz için , kese boyutunu hatırlıyor musunuz acaba bana kese küçük dedi o yüzden de gözükmeyebilir dedi
Rica ederim kese boyutunu söylemedi dediğim gibi beni sadece tedirginlikle bıraktı uyuşmuyor kesen büyük dedi benim de daha önce ki kurtaj olduğum bebeğimde de kese büyük tu Bebek gelişimi olmamıştı birde kalp atışınınin durduğu için denildiği için baya bir tedirgin oldum o yüzden keseniz küçükse tedirgin olmayın kesinlikle çünkü o zaman istiyor büyümesi bunu içindeki canlıda yaşayabiliyor anlıyor tedirgin olduğunu sizin ilk mi olucak benim ikinci birincisi düşük olmuştu kürtajla sonlanmisti 2024te o 6 haftaya daha yeni girmiştim inşallah bişey olmaz bol bol dinlen ayaklarını yüksek tut birde progesteron düşük önleyici kulaniyormusun

Tüm sayfalar yüklendi.