Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
,♡♡♡♡
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="iki kiz iki oğlan annesi" data-source="post: 64368" data-attributes="member: 2272"><p>Beni esimde asgari ücretle calisiyo ve çalıştığı yer öyle berbat ki iş olarak iyi 24 saat calisiyo 48 saat evde evde olduğu zamanlar çok yardımcı oluyo allah var ama.iş yeri düzenli maaş vermiyo 2 aya bir maaş aliyoruz yazın neyse bir şekilde idare ediyoz ama kışın kaç kere eletrik dogalgazim kesildi bu adamlarin yüzünden 3 cocugum var 4 uncuye kazayla gebe kaldım 48 gün var doğuma hala ortada bişey imiz yok iki cocugum bu sene okula gidecek ne yapcaz ne etcez inan bende bilmiyorum benim sadece annem var oda aldığı maaş kendini anca gecindiriyo ablam desem el kapısında kaynanam az da olsa yardım ediyo ama burnumuzdan da getiryo esimin iki bacisi 1 abisi var durumları çok iyi oldugu halde arayıp sormazlar bir ihtiyaç varmı diye RABBIM yardimcimiz olsun hepimizin insallah okadar zor bir durum ki</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iki kiz iki oğlan annesi, post: 64368, member: 2272"] Beni esimde asgari ücretle calisiyo ve çalıştığı yer öyle berbat ki iş olarak iyi 24 saat calisiyo 48 saat evde evde olduğu zamanlar çok yardımcı oluyo allah var ama.iş yeri düzenli maaş vermiyo 2 aya bir maaş aliyoruz yazın neyse bir şekilde idare ediyoz ama kışın kaç kere eletrik dogalgazim kesildi bu adamlarin yüzünden 3 cocugum var 4 uncuye kazayla gebe kaldım 48 gün var doğuma hala ortada bişey imiz yok iki cocugum bu sene okula gidecek ne yapcaz ne etcez inan bende bilmiyorum benim sadece annem var oda aldığı maaş kendini anca gecindiriyo ablam desem el kapısında kaynanam az da olsa yardım ediyo ama burnumuzdan da getiryo esimin iki bacisi 1 abisi var durumları çok iyi oldugu halde arayıp sormazlar bir ihtiyaç varmı diye RABBIM yardimcimiz olsun hepimizin insallah okadar zor bir durum ki [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
,♡♡♡♡