Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
7 hafta 3 gunluk hamileyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Aygun 1994" data-source="post: 335779" data-attributes="member: 6380"><p>Canim ya insallah her sey guzel olur vardir elbet Allahin bir bildiyi bende cok uzuldum ikizdi ultrasonda gozukmedi kese 6 hafta da doktor suphe etdi sonra yine bir hafta sonra gittim dedi tupde kaldi cok agriliydi Allah hic kimseye gostermesin dusmanim yok dusmana bile arzu etmem insallah bundan sonrasi hayirli olur bizim icin senin icin ablacim insallah </p><p>Bu gebeligim dede korkuyorum her an sikinti oluyor gozum korkdu diye can bir defa psikolojik sorun gibi kaldi bende</p><p>[automerge]1665614333[/automerge]</p><p></p><p>Tesekku ederim ablacim evet bir gun oyle bir gun boyle oluyorum insallah Allah izin verirse saglikli olsun vallah kusma bulanti olsun ya olmasin hic fark etmez hasretiz 3 yildir sabirsizıikla bekliyoruz bebişimizi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aygun 1994, post: 335779, member: 6380"] Canim ya insallah her sey guzel olur vardir elbet Allahin bir bildiyi bende cok uzuldum ikizdi ultrasonda gozukmedi kese 6 hafta da doktor suphe etdi sonra yine bir hafta sonra gittim dedi tupde kaldi cok agriliydi Allah hic kimseye gostermesin dusmanim yok dusmana bile arzu etmem insallah bundan sonrasi hayirli olur bizim icin senin icin ablacim insallah Bu gebeligim dede korkuyorum her an sikinti oluyor gozum korkdu diye can bir defa psikolojik sorun gibi kaldi bende [automerge]1665614333[/automerge] Tesekku ederim ablacim evet bir gun oyle bir gun boyle oluyorum insallah Allah izin verirse saglikli olsun vallah kusma bulanti olsun ya olmasin hic fark etmez hasretiz 3 yildir sabirsizıikla bekliyoruz bebişimizi [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
7 hafta 3 gunluk hamileyim