7 haftadayım ay başında doktor randevum var kese ve bebek gorunurmu
M meryss Kayıtlı Üye Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 21 23 Şubat 2024 #1 7 haftadayım ay başında doktor randevum var kese ve bebek gorunurmu
G Gülhanım Guest 23 Şubat 2024 #2 meryss' Alıntı: 7 haftadayım ay başında doktor randevum var kese ve bebek gorunurmu Genişletmek için tıkla ... Evet kalp atışını da duyabilirsiniz
meryss' Alıntı: 7 haftadayım ay başında doktor randevum var kese ve bebek gorunurmu Genişletmek için tıkla ... Evet kalp atışını da duyabilirsiniz
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 23 Şubat 2024 #3 meryss' Alıntı: 7 haftadayım ay başında doktor randevum var kese ve bebek gorunurmu Genişletmek için tıkla ... Görünür canım .
meryss' Alıntı: 7 haftadayım ay başında doktor randevum var kese ve bebek gorunurmu Genişletmek için tıkla ... Görünür canım .
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 23 Şubat 2024 #4 Evet görünür inşallah Allah'ın izniyle
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 23 Şubat 2024 #5 meryss' Alıntı: 7 haftadayım ay başında doktor randevum var kese ve bebek gorunurmu Genişletmek için tıkla ... Görünür canım bendeiki gebeliğimde de 7 haftdaan sonra görmüştüm bebeği kalp atışları da 9 haftada duymuştum
meryss' Alıntı: 7 haftadayım ay başında doktor randevum var kese ve bebek gorunurmu Genişletmek için tıkla ... Görünür canım bendeiki gebeliğimde de 7 haftdaan sonra görmüştüm bebeği kalp atışları da 9 haftada duymuştum