Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Acaba cokmu derin dusunuyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️" data-source="post: 451411" data-attributes="member: 2183"><p>Ben bireysel düşünüyorum herkes kendine yapmalı ailede olsa nankör birileri çıkıyor mutlaka</p><p>Konu yapıpta kötü olmak mı yapmayıp ta kötü olmak mı dersen bence hicbirseye karışmamak. Benimde kardeşim evlenecek yakında Bizdede anne baba desteği yok ekimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım ama mecbur olduğum için değil yardım olsun diye önemli olan bunu karşı tarafa hissettirmek. Ben evlenirken ne kocamın ailesinden ne kendi ailemden 1 çöp görmedim beklemedimde işin güzel tarafı sana şunu yaptık diyememeleri. Kimse kimseye birşey yapmak zorunda değil (kendi kurduğu ailesi haricinde yani eşi ve çocukları hariç kimseye birşey yapmak zorunda değil tek sorumluluk kendi kurmuş olduğu ailesine ait Bence</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️, post: 451411, member: 2183"] Ben bireysel düşünüyorum herkes kendine yapmalı ailede olsa nankör birileri çıkıyor mutlaka Konu yapıpta kötü olmak mı yapmayıp ta kötü olmak mı dersen bence hicbirseye karışmamak. Benimde kardeşim evlenecek yakında Bizdede anne baba desteği yok ekimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım ama mecbur olduğum için değil yardım olsun diye önemli olan bunu karşı tarafa hissettirmek. Ben evlenirken ne kocamın ailesinden ne kendi ailemden 1 çöp görmedim beklemedimde işin güzel tarafı sana şunu yaptık diyememeleri. Kimse kimseye birşey yapmak zorunda değil (kendi kurduğu ailesi haricinde yani eşi ve çocukları hariç kimseye birşey yapmak zorunda değil tek sorumluluk kendi kurmuş olduğu ailesine ait Bence [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Acaba cokmu derin dusunuyorum