Acı tat

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busratuna tarafından oluşturulan Acı tat başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,406 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acı tat
Konbuyu başlatan Busratuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esma nur ktbs

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba
17 haftam bitecek ama ağzımda hala acı tat gitmiyor su içemiyorum bulantıya alıştım artık ilaçlar idare ediyor ama bu acı tat yüzünden çoğu şeyi yiyemiyorum

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba
17 haftam bitecek ama ağzımda hala acı tat gitmiyor su içemiyorum bulantıya alıştım artık ilaçlar idare ediyor ama bu acı tat yüzünden çoğu şeyi yiyemiyorum
O bendede vardı ağzıma acı su geliyodu hatta ben 3ay tükürüğümü tutamadım sürekli birşeye tükürüyodum ağzım hep yara olmuştu valla ne piss günlerdi şükür geçti 20 haftada seninde 20 haftada kesilir

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
O bendede vardı ağzıma acı su geliyodu hatta ben 3ay tükürüğümü tutamadım sürekli birşeye tükürüyodum ağzım hep yara olmuştu valla ne piss günlerdi şükür geçti 20 haftada seninde 20 haftada kesilir
İnşallah sabırla bekliyorum çok safra kustum önceden hala onun gibi ne tat bıraktı ne birşey

Tüm sayfalar yüklendi.