Acil bakar mısınız kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde asklinam tarafından oluşturulan Acil bakar mısınız kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,100 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acil bakar mısınız kızlar
Konbuyu başlatan asklinam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Derya izm

asklinam

Kayıtlı Üye
rank
Benim öyle olmuştu idrar mı acaba dedim ama degil emindim kiloydum da çok az vardı. 1 gün sonra kontrolüm vardı doktor baktı ilaç flan vermedi doktorum 38. Haftadaydım haftasonu büyük ihtimalle gelicek kızınız gelmezse pazartesi suni sancı verelim artık demişti. Kontrolde birşey görürse doktor ilaç verir kuzucum tutarlar bebişini sen her ihtimale karşı da bol bol dinlen. Allahın izni ile birşey olmaz.
Benim haftam küçük aslında ama bana evde yatış verdi antibiyotik verdi enfeksiyon riskine karşılık bebiş kalabildiği kadar kalsın dedi 34+3 günlük gebeyim

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Benim haftam küçük aslında ama bana evde yatış verdi antibiyotik verdi enfeksiyon riskine karşılık bebiş kalabildiği kadar kalsın dedi 34+3 günlük gebeyim
Bol bol dinlen canım benim kızda 20 küsür haftalarda gelmek istedi kanama ile gitti o zaman igneyle tuttular. Ciddi Bi risk görse doktor igne veya yatış verirdi. Kayanın annesi bilir 2miz de hastahanede yatmıştık. Allahın izni ile birşey olmaz, canım benim. Bol sıvı tüket o dönem doktorum uyarmıştı beni su az, içersen erken gelebilir riskin var en az 2 LT iç demişti. Hamilelikte su içmek çok zor sürekli wc deydim ama önemli kuzucum.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Pardon 30 küsür haftalarda gelmek istemişti kızım. Tel yeni ondan alışamadım daha 😍🤦‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.