Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi qksamlar kızlar çok kötü girip oldum 28 haftalikta hamileyim hastaneye gitsem serum iğne yaparlarmi acaba yada ne yapsam iyi gelir bilgisi olan yazarsa sevinirim
İyi qksamlar kızlar çok kötü girip oldum 28 haftalikta hamileyim hastaneye gitsem serum iğne yaparlarmi acaba yada ne yapsam iyi gelir bilgisi olan yazarsa sevinirim
Valla canım ben gittim yapmadılar hiç bişey çok çektim 15 gün sonra diş eti iltihabı oldu parol ve antibiyotik verdi onu kullandım 2 gün sonta şiddetli öksürük oldu yine gittim yine bişsy yapmadı kovid testi yaptı gönderdi. Sonucuna göre bişey yaparız dedi yine gittim pazartesi gel uzman görsün dediler yarın gidecem ama yine bişey yapacağı yok zaten büyük çoğunluğu geçti çok şükür elhamdülillah
Valla canım ben gittim yapmadılar hiç bişey çok çektim 15 gün sonra diş eti iltihabı oldu parol ve antibiyotik verdi onu kullandım 2 gün sonta şiddetli öksürük oldu yine gittim yine bişsy yapmadı kovid testi yaptı gönderdi. Sonucuna göre bişey yaparız dedi yine gittim pazartesi gel uzman görsün dediler yarın gidecem ama yine bişey yapacağı yok zaten büyük çoğunluğu geçti çok şükür elhamdülillah
Kuzum burnuna tuzlu karbonatlı su çek abdest alır gibi. Valla benim o açtı burnumu ha gribe gelince öldürmüyor süründürüyor tecrübeye sabit. Öksürüğe de yemin ederim çare bulamadım neler denemedim ki
Geçmiş olsun canım gebelik olduğu için aciller çekiniyolar ilaç uygulamakta sana tavsiyem bol su tüket bir şişe sodaya bir limon sık içine de biraz tuz yutabileceğin büyüklükteki sarımsakları sodayla beraber yut antibiyotik niyetine öksürük içinde balla karabiber karıştır sırtına akciğerlerin olduğu yere sürdür sıcak havluyla kapat eşime yapmıştım baya bi rahatlamıştı. Uygularsan Çabuk toparlarsın
Kuzum burnuna tuzlu karbonatlı su çek abdest alır gibi. Valla benim o açtı burnumu ha gribe gelince öldürmüyor süründürüyor tecrübeye sabit. Öksürüğe de yemin ederim çare bulamadım neler denemedim ya