Acil bakarmisiniz lutfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraa tarafından oluşturulan Acil bakarmisiniz lutfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 984 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakarmisiniz lutfen
Konbuyu başlatan Sümeyraa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraa

Sümeyraa

Kayıtlı Üye
rank
Sıvı azalması var 34+2 deyim bebegim 2300 Gr ciğer geliştirici iğne vurdum yarın yine iğne vuracağım yarın her an bebeği alabilir dedi doktor çok korkuyorum başına gelen var mi

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Sıvı azalması var 34+2 deyim bebegim 2300 Gr ciğer geliştirici iğne vurdum yarın yine iğne vuracağım yarın her an bebeği alabilir dedi doktor çok korkuyorum başına gelen var mi
Canım korkulacak bişey yok benim yeğenim 28 haftalik 900gram doğdu ve şuan 12yasinda sağlıklı bir kız. Maşallah senin bebiş iyi haftasında tabi inşaallah zamanını bekler ama strese girip bebisi etkileme sağlıkla zamanında alırsın kucağına inşaallah 🤲

Sümeyraa

Kayıtlı Üye
rank
Canım korkulacak bişey yok benim yeğenim 28 haftalik 900gram doğdu ve şuan 12yasinda sağlıklı bir kız. Maşallah senin bebiş iyi haftasında tabi inşaallah zamanını bekler ama strese girip bebisi etkileme sağlıkla zamanında alırsın kucağına inşaallah 🤲
Amin inşallah cnm aşırı stwreslendim ya korku da var tabi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canım benim yeğenlerim de küçük doğdu ve haftaları biraz daha yüksekti biri 36 2.150gr diğeri 37 de doğmasına rağmen 2.450gr doğdu çok şükür birşeyleri yok yaşına girrcekler 3 ay sonra doğduktan sonra daha çabuk toparlıyorlar

Sümeyraa

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canım benim yeğenlerim de küçük doğdu ve haftaları biraz daha yüksekti biri 36 2.150gr diğeri 37 de doğmasına rağmen 2.450gr doğdu çok şükür birşeyleri yok yaşına girrcekler 3 ay sonra doğduktan sonra daha çabuk toparlıyorlar
Rabbim hiç bir çocuğa hastalık vermesin sağlıklı olsun hepsi inşallah hayirlisi böyleymiş d3mekki öyle oluyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar