Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Acil bakin açılmam var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yazgülü(semra)" data-source="post: 117672" data-attributes="member: 2763"><p>Simdi canim ben ilk oğlumda tuvalete gidecektim çok sıkışmıştim yataktan kalktım baktım bir anda gidiyo afedersin altıma yapiyom sandım sonra baktım kontrol edemiyorum tutamıyorum anladimki suyum baya gitti hemen hazırlandım hastaneye sancı hiç yoktu sıfır sonra bir yarım saat sonra ilk sancı geldi ki anlamaman mümkün değil ikinci oğlumda da 24 saat sadece yurukmekte çok zorlanıyordum adım atınca sanki kafa bacagimin arasındaydı kontrole gittim üç cm açıklık var dedi suni sancı verdi bundada ne olacak bilmiyorum yani her çocuk farklı tabi senin ilk olduğu için çok aşırı sık tuvalete gidince de doktora bildir idrarla da şu az az gidiyor farketmeye bilirsin Allahım kolay kurtarsın canim</p><p>[automerge]1638207721[/automerge]</p><p></p><p> Bende şaşırdım doğuma almasa bile hastane ortamında olması gerekiyo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yazgülü(semra), post: 117672, member: 2763"] Simdi canim ben ilk oğlumda tuvalete gidecektim çok sıkışmıştim yataktan kalktım baktım bir anda gidiyo afedersin altıma yapiyom sandım sonra baktım kontrol edemiyorum tutamıyorum anladimki suyum baya gitti hemen hazırlandım hastaneye sancı hiç yoktu sıfır sonra bir yarım saat sonra ilk sancı geldi ki anlamaman mümkün değil ikinci oğlumda da 24 saat sadece yurukmekte çok zorlanıyordum adım atınca sanki kafa bacagimin arasındaydı kontrole gittim üç cm açıklık var dedi suni sancı verdi bundada ne olacak bilmiyorum yani her çocuk farklı tabi senin ilk olduğu için çok aşırı sık tuvalete gidince de doktora bildir idrarla da şu az az gidiyor farketmeye bilirsin Allahım kolay kurtarsın canim [automerge]1638207721[/automerge] Bende şaşırdım doğuma almasa bile hastane ortamında olması gerekiyo [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Acil bakin açılmam var