Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Acil bakın kilızlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="廾azalᏝ" data-source="post: 513588" data-attributes="member: 6692"><p>Diyedebilirler ama ben neden böyle bir şeyi onlara sorup dediğini yapayım.Hani dese ki arkadaşlar ben yanlışlıkla hamile kaldım korkularım var bana tecrübelerinizi anlatın anlarım ama aldırayım mı kalsın mı diye de sorulmaz ki yani</p><p>[automerge]1711967551[/automerge]</p><p></p><p>Bir de tanımıyoruz hayatını bilmiyoruz neden böyle bir konuya müdahil olalım.Arkadaş için demiyorum belki de biz doğur aldırma diyeceğiz bizi dinleyecek istemeden doğuracak sonra çocuğa bir zarar gelecek günaha niye ortak olalım.Ya da aldır diyeceğiz aldıracak sonra pişman olup bizi suçlayacak.Bunlar geri dönüşü olmayan şeyler kendi kararını kendin vereceksin mecburen</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="廾azalᏝ, post: 513588, member: 6692"] Diyedebilirler ama ben neden böyle bir şeyi onlara sorup dediğini yapayım.Hani dese ki arkadaşlar ben yanlışlıkla hamile kaldım korkularım var bana tecrübelerinizi anlatın anlarım ama aldırayım mı kalsın mı diye de sorulmaz ki yani [automerge]1711967551[/automerge] Bir de tanımıyoruz hayatını bilmiyoruz neden böyle bir konuya müdahil olalım.Arkadaş için demiyorum belki de biz doğur aldırma diyeceğiz bizi dinleyecek istemeden doğuracak sonra çocuğa bir zarar gelecek günaha niye ortak olalım.Ya da aldır diyeceğiz aldıracak sonra pişman olup bizi suçlayacak.Bunlar geri dönüşü olmayan şeyler kendi kararını kendin vereceksin mecburen [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Acil bakın kilızlar