Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Acil beyin firtinasi yapalim kizlarrrr
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️" data-source="post: 85946" data-attributes="member: 2183"><p>Sadece bu pandemi sürecinde değil normalde de bebek görmeye gelenlerin minicik bebeği alıp şapır şupur öpüp yalamasina gıcık oluyorum. Gelen herkes 10 dk da çocuğu yalayıp yutacak tüm mikroplarını bulaştırır gidecek sonra hastalık bulasirsa baba bile ilgilenmeyecek tüm yük anneye kalacak ki zaten doğum ve sonrası başlı başına zor bir süreçken bide anlayışsız insanların mikroplariyla mı uğraşacaksın. </p><p>Şu dönemde kimin taşıyıcı olduğu bile belli değil çoğu insan covidden şüphelendiğinde gidip test bile yaptırmıyor karantina korkusuna. Ayrıca şehir dışından geleceklerin otobüste veya uçakta nefes yoluyla bulaş riskinde çok yüksek.</p><p>beni düşünmeyen insanı kırmaktan hiç çekinmem bana anlayış göstermesi gereken onlar derim</p><p>Ben doğuma yakın laf arasında herkese doğum sonrası misafir kabul etmeyeceğimi söyleyeceğim. Elinizden geliyorsa sizede tavsiye ederim bilsinler en azından belki çekinirler gelmeye</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️, post: 85946, member: 2183"] Sadece bu pandemi sürecinde değil normalde de bebek görmeye gelenlerin minicik bebeği alıp şapır şupur öpüp yalamasina gıcık oluyorum. Gelen herkes 10 dk da çocuğu yalayıp yutacak tüm mikroplarını bulaştırır gidecek sonra hastalık bulasirsa baba bile ilgilenmeyecek tüm yük anneye kalacak ki zaten doğum ve sonrası başlı başına zor bir süreçken bide anlayışsız insanların mikroplariyla mı uğraşacaksın. Şu dönemde kimin taşıyıcı olduğu bile belli değil çoğu insan covidden şüphelendiğinde gidip test bile yaptırmıyor karantina korkusuna. Ayrıca şehir dışından geleceklerin otobüste veya uçakta nefes yoluyla bulaş riskinde çok yüksek. beni düşünmeyen insanı kırmaktan hiç çekinmem bana anlayış göstermesi gereken onlar derim Ben doğuma yakın laf arasında herkese doğum sonrası misafir kabul etmeyeceğimi söyleyeceğim. Elinizden geliyorsa sizede tavsiye ederim bilsinler en azından belki çekinirler gelmeye [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Acil beyin firtinasi yapalim kizlarrrr