Acil cevap

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Azranurun annesi tarafından oluşturulan Acil cevap başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,894 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acil cevap
Konbuyu başlatan Azranurun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi
Kizlar bugün ebeye gittim karnın küçük dedi çocuk ufak olabilir dedi hastaneye ultrason a gönderdi normalmi sizce yaşayan varmı ben panik atağım şimdi streslendim bişey söyleyin brkliyorum
İlk defa karınla ilgili yorum yapıldığını duydum yanlış bişey bence böyle bi yorum iç karnın büyüktür canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kizlar bugün ebeye gittim karnın küçük dedi çocuk ufak olabilir dedi hastaneye ultrason a gönderdi normalmi sizce yaşayan varmı ben panik atağım şimdi streslendim bişey söyleyin brkliyorum
Saçmalamış yani ebe 🤦🏻‍♀️ Allah'ım ya kuzum iç karnın büyüktür stres yapma

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ne bilim bebeğe iyi baksmiyommu zayıfım kisami aklım çıkıyor şuan hastane gününü bekliyom ultrasonu normalde ilk hamileligimdede oğlumda karnım küçüktü oğlum kilosu iyi doğdu şimdi baktirmadan için rahatlamaz birde acaba iyi besleniyorum iştahsızlık omdanmi offfff kafamda deli Deli sorular

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Panik yapma canım ebe de ne göz varmış maşallah ultrason gibi karnının içini bebeğin kilosunu gelişimini mı görünüşte öyle yorum yapmış. Kiminin karnı kocaman kiminin küçük oluyor önemli olan bebeğinin gelişimi boyu kilosu yani stres yapma rutin kontrole git sen

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ne bilim bebeğe iyi baksmiyommu zayıfım kisami aklım çıkıyor şuan hastane gününü bekliyom ultrasonu normalde ilk hamileligimdede oğlumda karnım küçüktü oğlum kilosu iyi doğdu şimdi baktirmadan için rahatlamaz birde acaba iyi besleniyorum iştahsızlık omdanmi offfff kafamda deli Deli sorular
Allah o ebeyi bildigi gibi yapsın Hayir çok şiş olsa büyük derler fazla bir şey tüketme derler küçük olsa laf ederler kimseyi memnun edemezsin onlar da ne istediklerinin bilincinde değil

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım sen kendini niye strese sokuyorsun önemli olan doktorun söylediği detaylı onlar bakıyorlar doktoru dikkate al sen

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Panik yapma canım ebe de ne göz varmış maşallah ultrason gibi karnının içini bebeğin kilosunu gelişimini mı görünüşte öyle yorum yapmış. Kiminin karnı kocaman kiminin küçük oluyor önemli olan bebeğinin gelişimi boyu kilosu yani stres yapma rutin kontrole git sen
Gidecem zaten ultrason yazdı hastaneye baksınlar bir dedi bakalım hayırlısı

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
İşgüzarlık yapmış ebe kilosu boyu normalse sorun yoktur canım benim dert etme iç karnın geniş demek ki herkes de illa 2. ayda fırt diye karın çıkacak diye Bi kural yok 👍

Tüm sayfalar yüklendi.