Sorum var Acil kizlar karin agrisi

• Konbuyu başlatan Masalimm Kübra
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Masalimm Kübra tarafından oluşturulan Acil kizlar karin agrisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 375 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil kizlar karin agrisi
Konbuyu başlatan Masalimm Kübra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Geceden beri karin agrisi çekiyorum kızlar 28+1 haftalik hamileyim bir ara hafifliyor ama geri şiddetleniyor böyle bir konuda bilgisi olan var mı
Gecmiş olsun kuzum uzanınca geçiyorsa Korkma ama sancı dgl karın ağrısı ise karnını usutmuste olabilirsin ben gebeliğim boyunca sırtıma yatarken bile küçük battaniye sarıp yatıyordum sırtını ayağını üşütürsen karnında ağrı oluyor kuzum Yada kabızlık sorunun Varsa eğer geçmezse en iyisi doktora gözük balım şerbet içmek de faydalı oluyor böylesi durumlar da

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Geceden beri karin agrisi çekiyorum kızlar 28+1 haftalik hamileyim bir ara hafifliyor ama geri şiddetleniyor böyle bir konuda bilgisi olan var mı
Sadece karnın ağrıyorsa gaz ya da kabızlık olabilir bol su iç kayısı suyu filan iç ye canım sancın varsa belinden karnına kasıklarına doğru yayılan sürekli oluyorsa doktora görün bu ağrıları ayırt etmek lazım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Gaz, kabızlık, bebek hareketleri yüzünden karın ağrısı olabilir canım geçmiş olsun

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar