Sorum var Acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülsennnn tarafından oluşturulan Acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 653 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil
Konbuyu başlatan Gülsennnn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 38+4 günlük gebeyim uyku uyuyamıyorum kollarım omuzlarım ve belim ağrıyor sizce ne zaman doğum olur ve aşırı duygusal ve sinirliyim eşim ile aram bozuluyor bu durum normal mi
Siz birde bana sorun en ufak şeye sinirleniyorum tahammül edemiyorum hicbirseye son aylarda daha fazla oluyor çünkü gerçekten artık yükümüz çok daha ağır ve agrilarimiz çok daha fazla bende uyuyamıyorum maalesef eşim şuan yanımda uyurken ben tek oturuyorum 😁😁benimle birlikte sende uyuma dicem de kıyamıyorum
ben sabaha kadar böyle devam ediyorum

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 38+4 günlük gebeyim uyku uyuyamıyorum kollarım omuzlarım ve belim ağrıyor sizce ne zaman doğum olur ve aşırı duygusal ve sinirliyim eşim ile aram bozuluyor bu durum normal mi
Normal canım bence çünkü ben de aynı durumdayım. Hava sıcak uyuyamıyorum. Karnım artık iyice ağır basıyor. Sahte kasılmalar Im var ama henüz daha doğum da başlamadı. Allahın izniyle doğursakta rahatlasak artık keşke.

Gülsennnn

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım bence çünkü ben de aynı durumdayım. Hava sıcak uyuyamıyorum. Karnım artık iyice ağır basıyor. Sahte kasılmalar Im var ama henüz daha doğum da başlamadı. Allahın izniyle doğursakta rahatlasak artık keşke.
Gerçekten çok zormuş şuan saat üç oldu hala uyuyamıyorum sinirden ağlıyorum Allah yardımcımız olsun

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Gebelikte değişen hormonlardan kaynaklı duygu değişimleri gayet normal. Ağrıların için parol, magnezyum ve kalsiyum takviyesi, süt ve süt ürünleri tercih edebilirsin ayrıca ılık duşta iyi gelecektir. Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar