Acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 113 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Bebeğim daha 15 günlük falanken sağ sözünde sarımsı akıntı vardı doktor damla verdi 1 hafta sonra geçti ama şimdi sol gözünde aynı durum var akıyor normal mi gözden göze geçmesi gözü akıntıdan dolayı açamıyor tekrardan damla kulanırsam geçer mi bilginiz var mı
Bi kaç kişi anne sütüyle sil geçer dedi yapmalımıyım

ecrin ishak

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim daha 15 günlük falanken sağ sözünde sarımsı akıntı vardı doktor damla verdi 1 hafta sonra geçti ama şimdi sol gözünde aynı durum var akıyor normal mi gözden göze geçmesi gözü akıntıdan dolayı açamıyor tekrardan damla kulanırsam geçer mi bilginiz var mı
Bi kaç kişi anne sütüyle sil geçer dedi yapmalımıyım
Cnm korkacak bişey yok çapak gibi oda ilk damla kulandığında geçtiyse bu seferde kılan geçmese yine doktora göster ama tarihine bak sonra bu arada eyerki kuruyorsa süt yani senin sütün onu yumuşatır ve rahatlatır

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Cnm korkacak bişey yok çapak gibi oda ilk damla kulandığında geçtiyse bu seferde kılan geçmese yine doktora göster ama tarihine bak sonra bu arada eyerki kuruyorsa süt yani senin sütün onu yumuşatır ve rahatlatır
Bazı damlalar açıldıktan bir hafta sonra kullanılmaz arkadaşın dediği gibi prospektüsten kullanılma tarihine talimatına mutlaka bak

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Göz enfeksiyonu gözden göze geçer. Damlayı eczacıya sor açıldıktan sonra kaç gün kullanılması gerektiğini söylerler

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Benim bebeğim de sizin ki gibi olmuştu sabahları açılmıyordu gözleri temiz bi beze anne sütü döküp temizledim sürekli geçiyor hemen
Teşekkürler baya korkuyordum bi sorun olcak diye bi damla verdi doktor geçti bu sefer diger göze geçince dedim kesin bişi oldu gözlerine

Hamileanne

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkürler baya korkuyordum bi sorun olcak diye bi damla verdi doktor geçti bu sefer diger göze geçince dedim kesin bişi oldu gözlerine
Bende götürdüm doktora doktor sütümü sürmemi kendi söyledi hemde bazen bebeklerde göz yaşı kanalı tıkalı olabiliyor küçük serçe parmağınla göz yaşı çukuruna dairesel hareketlerle masaj yap bastırmadan dedi çok şükür geçti daha da olmadı

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Bende götürdüm doktora doktor sütümü sürmemi kendi söyledi hemde bazen bebeklerde göz yaşı kanalı tıkalı olabiliyor küçük serçe parmağınla göz yaşı çukuruna dairesel hareketlerle masaj yap bastırmadan dedi çok şükür geçti daha da olmadı
Ben ilk gözü boyle oldu özel hastaneye götürdüm dedimki doktora yakın çeverem anne sütüyle sil geçer diyor dedim direk geldi bana dediki eski insanların ne acayip bilgisi var dimi dedi anne sütü ne alaka dedi gerizekalı meğersem geçmesinde sürekli gidiyim diye yap demedi

Tüm sayfalar yüklendi.