Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Acill tükendim artik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 478057" data-attributes="member: 3155"><p>Hülyam cidden mama kurtarıcım oldu ben kayrayı diş yüzünden uyanıyır sanıyordum geceleri malum yavrum acıktığı için uyanıyormui sütüm yetmiypr onun şuan karnın doymasına belki yeni doğan bebeğe yetecek kadar var ama kayra kocaman oldu . Bende eşimle zamanında mama almıştım lazım olacak diye hep tereeddüt içindeydim ya tadını sevmezse diye iki üç gün önce artık tak etti göğsüm o kadar acıyordu ki emzirmekten bir gece emzirirken verdim öyle göğüsümle beraber çocuk 100 ml içti ama sabah saat 9:30 a kadar uyanmadı bak normalde uyanınca kayra yine cicil ister bu sabah cicik istemedi dün sabah uyandı istemedi akiam uykusuna kadar bir kere emmek istemedi düşün çok güzel yol kat ediyoruz. Dün cenaze yerinde hep ben ona yemek yedirdim sütüm yok mu var maşallah ama bırakssın diye elimden geleni yapıyrum ucunu sıkıyorum ki az gitsin süt yada emerek ağzından yavaşça alıyorum kenarını veriyoeum çektiği halde gelmesin diye iyi ki bunları yapmışsın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 478057, member: 3155"] Hülyam cidden mama kurtarıcım oldu ben kayrayı diş yüzünden uyanıyır sanıyordum geceleri malum yavrum acıktığı için uyanıyormui sütüm yetmiypr onun şuan karnın doymasına belki yeni doğan bebeğe yetecek kadar var ama kayra kocaman oldu . Bende eşimle zamanında mama almıştım lazım olacak diye hep tereeddüt içindeydim ya tadını sevmezse diye iki üç gün önce artık tak etti göğsüm o kadar acıyordu ki emzirmekten bir gece emzirirken verdim öyle göğüsümle beraber çocuk 100 ml içti ama sabah saat 9:30 a kadar uyanmadı bak normalde uyanınca kayra yine cicil ister bu sabah cicik istemedi dün sabah uyandı istemedi akiam uykusuna kadar bir kere emmek istemedi düşün çok güzel yol kat ediyoruz. Dün cenaze yerinde hep ben ona yemek yedirdim sütüm yok mu var maşallah ama bırakssın diye elimden geleni yapıyrum ucunu sıkıyorum ki az gitsin süt yada emerek ağzından yavaşça alıyorum kenarını veriyoeum çektiği halde gelmesin diye iyi ki bunları yapmışsın [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Acill tükendim artik