Üzülme canım benim herşey de vardır bir hayır inşallah sağlıkla gelir bir sıkıntı çıkmaz umarım sen moralini yüksek tut bozma fazla ağlama yavruna yazık olur üzülmeBugün hastaneye gittim 3tarama testim dawn sendromu riski çok yüksek çıktıdoktorum özele gönderdi su aldirmam gerektiğini söyledi daha once yaşayan varmi
2li tarama yaptirmadim randevu bulamadığım için günü geçmişti bugün baktı doktor durun el ayak fln bi sıkıntı gözükmüyor dedi genetik rahatsızlık için pediatri bölümü varmış oraya gönderdi doktorun gelmesini bekliyorum birazdan gidcmKuzum ikili taramada bebeğin ense kalınlığına burun yapısına bakılmadımı ?
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum hiç canını sıkma Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bizleride haberdar et2li tarama yaptirmadim randevu bulamadığım için günü geçmişti bugün baktı doktor durun el ayak fln bi sıkıntı gözükmüyor dedi genetik rahatsızlık için pediatri bölümü varmış oraya gönderdi doktorun gelmesini bekliyorum birazdan gidcm
2013 te oğlum için aynı şeyi söyşediler banada. Özele gittiğimde dr önce dediki sana bi soru downsendromlu olursa aldırcakmısın? yok dedim. Ozaman tevekkükse tam tevekkül et. Sonra ultrasonda baktı bu çocukta downsendromu bebek özellikleri yok o testlerinde yanılma payı var dedi.ben eve geldim ama kalan 5 ayım acabayla geçti. Evladım 37 haftalık doğdu hiçbi sıkıntısı yok çok şükür şuan 9 yaşında çokta zeki maşallahBugün hastaneye gittim 3tarama testim dawn sendromu riski çok yüksek çıktıdoktorum özele gönderdi su aldirmam gerektiğini söyledi daha once yaşayan varmi
Su aldırmadım dr umu değiştim. O dr la devam edemezdim zatenBugün hastaneye gittim 3tarama testim dawn sendromu riski çok yüksek çıktıdoktorum özele gönderdi su aldirmam gerektiğini söyledi daha once yaşayan varmi
Su aldırmadım dr umu değiştim. O dr la devam edemezdim zatenBugün hastaneye gittim 3tarama testim dawn sendromu riski çok yüksek çıktıdoktorum özele gönderdi su aldirmam gerektiğini söyledi daha once yaşayan varmi
Kesin aldır demedi doktorum ztn sana kalmış dedi ben de şu aldırmayı düşünmüyorum ne gelirse rabbimden herşeyi kabulüm2013 te oğlum için aynı şeyi söyşediler banada. Özele gittiğimde dr önce dediki sana bi soru downsendromlu olursa aldırcakmısın? yok dedim. Ozaman tevekkükse tam tevekkül et. Sonra ultrasonda baktı bu çocukta downsendromu bebek özellikleri yok o testlerinde yanılma payı var dedi.ben eve geldim ama kalan 5 ayım acabayla geçti. Evladım 37 haftalık doğdu hiçbi sıkıntısı yok çok şükür şuan 9 yaşında çokta zeki maşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Su aldırmadım dr umu değiştim. O dr la devam edemezdim zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Su aldırmadım dr umu değiştim. O dr la devam edemezdim zaten
Canım bu testleri yaptıran bu çok kişiye aynı şeyi söylüyorlar. Testler net sonuç vermiyor ihtimal sadece ve test sonucu riskli çıkıp ta sağlıklı doğan bir sürü bebek var. Canını sıkma doktorun da belirtileri yok demiş zaten içini ferah tutKesin aldır demedi doktorum ztn sana kalmış dedi ben de şu aldırmayı düşünmüyorum ne gelirse rabbimden herşeyi kabulüm
Kuzum bənin yakın arkadaşımada aynəsını sölədilər.Hatta kafası normadan çok büyük söyləmişdilər.Amma bənim kızımla aynı hafdada gül topu bir kızı oldu.Şimdi çokda salam.Hiç bir kusuruda yok şükür.Bugün hastaneye gittim 3tarama testim dawn sendromu riski çok yüksek çıktıdoktorum özele gönderdi su aldirmam gerektiğini söyledi daha once yaşayan varmi
Kaç haftalıktin kuzum detayliya gittinmi endişe etme canım benim yanılms payı da oluyor çünkü doktorlar en düşük ihtimali bile söylüyorlarBugün hastaneye gittim 3tarama testim dawn sendromu riski çok yüksek çıktıdoktorum özele gönderdi su aldirmam gerektiğini söyledi daha once yaşayan varmi