Sorum var Acill!!

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde $eyma. .. tarafından oluşturulan Acill!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,872 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acill!!
Konbuyu başlatan $eyma. ..
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan $eyma. ..

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank
Bugün hastaneye gittim 3tarama testim dawn sendromu riski çok yüksek çıktı 😭doktorum özele gönderdi su aldirmam gerektiğini söyledi daha once yaşayan varmi
Cnm testlerin yanilma payi cok yuksek insallah yanilmislardir sikma canini ne gelirse rabbimden kendini uzupte hamiligini sıkınti içinde gecirme insallah saglikla dogar bebegin guzel haberlerini bekliyoruz

Şule12

Kayıtlı Üye
rank
Bugün hastaneye gittim 3tarama testim dawn sendromu riski çok yüksek çıktı 😭doktorum özele gönderdi su aldirmam gerektiğini söyledi daha once yaşayan varmi
Bence su aldırma riskli olduğunu söylüyorlar Allah'a bol bol dua et o testlerde yanılma payı da varmış su aldırma çok riskli diye duymuştum karar senin ama dua et inşallah sağlıkli olur..

Halitcan

Kayıtlı Üye
rank
Üzülme canım yanılma payı oluyor bende 13 haftalıkken doktor bana bebeğin ense kalınlığı ölçüldü dedi ben kahroldum obur gün başka bir doktora gittim ultrasoda baktı öyle bir şey yok dedi doktorlar bazen yanılıyor sana tavsiyem başka Doktorlarda görün canım

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Bana da dediler aynı sacmalıkları hiç bi doğruluğu yok sıvı aldırmak yerine ayrıntılı ultrasona girmeni tavsiye ederim bu arada bebeğim gayet sağlıklı

$eyma. ..

Kayıtlı Üye
rank
Cnm testlerin yanilma payi cok yuksek insallah yanilmislardir sikma canini ne gelirse rabbimden kendini uzupte hamiligini sıkınti içinde gecirme insallah saglikla dogar bebegin guzel haberlerini bekliyoruz
cok sukur bi sıkıntı cikmadi hersey normal su aldirmana gerek yok dedi doktor😇
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bana da dediler aynı sacmalıkları hiç bi doğruluğu yok sıvı aldırmak yerine ayrıntılı ultrasona girmeni tavsiye ederim bu arada bebeğim gayet sağlıklı
dun girdigim canim detayli utlurasona cok sukur bi sıkıntı cikmadi

Kaç haftalıktin kuzum detayliya gittinmi endişe etme canım benim yanılms payı da oluyor çünkü doktorlar en düşük ihtimali bile söylüyorlar
21+3gunluk oldum dun girdim balim tedayli ulturasona bin sukur bi sorun cikmadi su aldirmana gerek yok dedi doktor

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank

21+3gunluk oldum dun girdim balim tedayli ulturasona bin sukur bi sorun cikmadi su aldirmana gerek yok dedi doktor
Çıkması ise hiç korkma Allah’ın izniyle bişey çıkmaz

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank

Cok sükür cnm cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu

D

Duygu keleş

Guest
Hiç bişey opma hiç üzülmeyin onlar yanlış sonuç veriyor benim halamın 3 çocuğunda öyle dediler nur topu gibi sapa sağlam doğdu test yaptırmak iyi deil tek kafa karışıklığı eğer karnından su aldirirsan zaten çocuk sağlamada sıkıntılı oluyor bence aldırmayın kafaya takmayın yani

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar