Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keşke yatsaydın kuzum. Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr
Baya varmış açilman ilk gebeliğin veya ikinci gebeliginse hızlı bir şekilde ilerlemez sen sürekli yürü ve egzaresiz yap bebeğinin haretkerini takıp et baktın azalma var hemen git birde yarın tekrar git derim sancısız doğum yapan bir çok kadın var benim bir tanıdık abla var sancısız doğurmuş ve doğururken o tarafın acısını çok fena hissetmiş yazık bir daha da çocuk yapmama kararı alıp tekrardan amaliyat olup kordonlarini baglatmis. Sen ne olur ne olmaz sabah hemen git ve yatış işte baktılar sancin yok en azından suni verilir hayırlı haberlerini bekliyoruz güzel anne
Kuzum keşke yatisi kabul etseydin ben 1 santim açılma ile acile gitmiştim tabi benim çok sancım olduğu için bırakmadilar yatış vermişlerdi 12 saat sonunda doğum yapmıştim
Kuzum keşke yatisi kabul etseydin ben 1 santim açılma ile acile gitmiştim tabi benim çok sancım olduğu için bırakmadilar yatış vermişlerdi 12 saat sonunda doğum yapmıştim