adet sancısı gibi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Husnıyeeee tarafından oluşturulan adet sancısı gibi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,933 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı adet sancısı gibi
Konbuyu başlatan Husnıyeeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 9 günüm kaldı doğuma normal doğum bekliyorum ama velakim adet sancısı gibi ağırlar hissetmeye başladım ellerim ayaklarım şisti ve nefes almakta çok zorlanıyorum 😔 sizce normal mi bunlar ilk gebeliğim 😞🤰🏻

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 9 günüm kaldı doğuma normal doğum bekliyorum ama velakim adet sancısı gibi ağırlar hissetmeye başladım ellerim ayaklarım şisti ve nefes almakta çok zorlanıyorum 😔 sizce normal mi bunlar ilk gebeliğim 😞🤰🏻
El ayak şişmesi doktorum olursa bana bildir demişti nefes almakta aksine kolaylaşması lazım bebek kanala girdiği için ciğerler daha rahat oluyo ve nefes almak kolaylaşıyor

Güll1907

Kayıtlı Üye
rank
Benimde dogumum öyle başlamıştı belimden karnıma dogru ara ara sancı giriyordu adet sancısı gibi doktoruna yaz istersen

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Doqum yaptiqim qün adet sancısı çekiyorum ama normal diye bekliyorum sonra lawaboya bi qittim nisanim qelmis kuşum 5 dk yada 10 dk qelen bi aqrim yoktu sürekli aaqriyan adet sancım wardi hastaneye qittiqmde 4bucuk cm acilmam wardi. Her insan bir olmaz ama belki doqumunz baslamstr

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Canım belinden karnına ordan bacaklarına kadar sancı giriyorsa 10 dk da iki kez oluyorsa mutlaka hastaneye git

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Doqum yaptiqim qün adet sancısı çekiyorum ama normal diye bekliyorum sonra lawaboya bi qittim nisanim qelmis kuşum 5 dk yada 10 dk qelen bi aqrim yoktu sürekli aaqriyan adet sancım wardi hastaneye qittiqmde 4bucuk cm acilmam wardi. Her insan bir olmaz ama belki doqumunz baslamstr
Benim hiç bişeyim gelmedi ama ne suyum ne nişanım normal mi ? Doğum başladıysan anlamış olmam gerekiyor bunlar gelse ama sancım var sadece bi de vajina bölgem çok acıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım belinden karnına ordan bacaklarına kadar sancı giriyorsa 10 dk da iki kez oluyorsa mutlaka hastaneye git
Ayaklarım falanda şisti hep bacaklarım çok acıyor zaten 😞

Tüm sayfalar yüklendi.