Sorum var Adet tarihi

• Konbuyu başlatan Duyguipek
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duyguipek tarafından oluşturulan Adet tarihi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 643 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Adet tarihi
Konbuyu başlatan Duyguipek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar 26 ocakta dogum yaptim kirk kanamasindan sonra haziran da bir tek adet oldum bidaha olamadim normal mi cok korkuyorum bu arada korona atlattim adetten sonra etkilermi emzirmiyorum ama cok az sutum geliyo ondanmi olamiyorum bi yardimci olun nolur
Canım doğum dan sonra 1 yıla kadar düzensizlik olabilir. Covid de etkileyebilir bence. Hem hormonların düzensizliği hem hava değişikliği adet düzensizliğinde etken şüphen varsa evde test yap

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizlar 26 ocakta dogum yaptim kirk kanamasindan sonra haziran da bir tek adet oldum bidaha olamadim normal mi cok korkuyorum bu arada korona atlattim adetten sonra etkilermi emzirmiyorum ama cok az sutum geliyo ondanmi olamiyorum bi yardimci olun nolur
Kuzum doğumdan sonra adet düzensizliği oluyor herkeste çok geçmiş normal endise etme

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Canım doğumdan sonra adet düzensizliyi oluyor endişe etme normal birşey bir yıl Rahim kendini ancak toparlıyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Korkma canım doğumdan sonra 1 yıl kadwr düzensizlik olabiliyor tbai siz yinede dikkat edin

Tüm sayfalar yüklendi.