Adete 4 gün kala erken gebelik testi negatif

• Konbuyu başlatan İloss
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İloss tarafından oluşturulan Adete 4 gün kala erken gebelik testi negatif başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 957 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Adete 4 gün kala erken gebelik testi negatif
Konbuyu başlatan İloss
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şevval irem
İ

İloss

Guest
Hanımlar adatime 4 gün kala erken gebelik testi kullandım negatif çıktı. Dün adet olmam lazımdı olmadım adetim bir gün gecikti göğüs hassasiyeti ve adet olacakmışım gibi hissediyorum. yine test yapıp hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum Sizce hamile olabilir miyim

AleynaT

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar adatime 4 gün kala erken gebelik testi kullandım negatif çıktı. Dün adet olmam lazımdı olmadım adetim bir gün gecikti göğüs hassasiyeti ve adet olacakmışım gibi hissediyorum. yine test yapıp hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum Sizce hamile olabilir miyim
Eczaneden alınan testler pozitif çıksa bile aslında negatif ya da tam tersi negatif çıksa bile pozitif olabiliyor .O yüzden bir iki gün daha bekle eğer hâlâ adet olmazsan kan testi ver bence .

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
En az 1 hafta adetinden geçsin öyle yap testi canım

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Adet günü geçtikten 2-3 gün sonra tekrar yap canım 🧡

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum döllenmeye bağlı bir durum. Geç döllenme olduysa çıkmaz. Birkaç gün geçtikten sonra kan ver daha kesin sonuç alabilirsin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok erken biraz bekle 1-2 hafta sürekli test yapıp kendini umutlandırmış olursun en sağlıklısı biraz beklemek Allah gönlüne verir inşallh canım 🙏🏻💐

Ş

Şevval irem

Guest
Bende öyle olmustum canım hatta negatif diye umudu kestim adet sancısı sanıyordum daha sonra bi hafta daha bekleyip test yaptım hafif silik çizgi olunca pozitif oluyormuş doktora gittim 7 haftalıktı suan 14 haftalığız darısı sana inşallah sende öylesindir😍

Tüm sayfalar yüklendi.