Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her çocugun gelişimi farklı .daha bebiş 6 aylık ne bu acele futbolcumu yapcam .7 aydan önce oturmak kaburgaları için zararlı .sakın çocugunuzu baskalarının kitle kıyaslamayın kimseyi dinlemeyin.her çocuk kendine özeldir .6 aylık kucak bebeği adım atsa ne atmasa ne.ama kaslarının gelişmesi açısından netten egzersizler bakıp yaptırabilirsiniz yormadan.
Canım her bebek bir olmuyor sen kimsenin lafına bakma daha bebeğin küçücük benimki 9 aylık emekleyip tutunarak çekyatlarda yürüyor halim perişan arkamı dönemiyorum artık diceğim oki bu günlerin tadını çıkar canım ilerisi çok fena
Canım her bebek bir olmuyor sen kimsenin lafına bakma daha bebeğin küçücük benimki 9 aylık emekleyip tutunarak çekyatlarda yürüyor halim perişan arkamı dönemiyorum artık diceğim oki bu günlerin tadını çıkar canım ilerisi çok fena
Her çocugun gelişimi farklı .daha bebiş 6 aylık ne bu acele futbolcumu yapcam .7 aydan önce oturmak kaburgaları için zararlı .sakın çocugunuzu baskalarının kitle kıyaslamayın kimseyi dinlemeyin.her çocuk kendine özeldir .6 aylık kucak bebeği adım atsa ne atmasa ne.ama kaslarının gelişmesi açısından netten egzersizler bakıp yaptırabilirsiniz yormadan.
Oy kuzuk bende dedimki daha dur kucuk ..diyoki koluna gore bacaklari cok hareketli degil kucakta tutma çırpinsin felan diyo bazisi adim atarmis ben bazen tutuyorum ayaginin ustune basiyo canimi sıkıyo bu millet kolundan tutuyo kalkacakmi bakim diyo bende dedimki doktora muayneye goturmeye gerek yok sen bakiyosun
Hiç canını sıkma zamanla herşey olur, benim oğlum hiç emeklemedi devamlı sürünerek gidiyordu, 10 aylık falan yürümeye başladı ama her çocuk bir olmuyor
Bebeğini diğer bebeklerle karşılaştırma ve başkalarının da karşılaştırmasına izin verme kuzum. Biz insanlar gibi her bebeğin gelişimi ve hareketleride kendine özgüdür kıyaslanmaz