Adım :)

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yillariminhasreti tarafından oluşturulan Adım :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,500 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Adım :)
Konbuyu başlatan Yillariminhasreti
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yillariminhasreti

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Her çocugun gelişimi farklı .daha bebiş 6 aylık ne bu acele futbolcumu yapcam .7 aydan önce oturmak kaburgaları için zararlı .sakın çocugunuzu baskalarının kitle kıyaslamayın kimseyi dinlemeyin.her çocuk kendine özeldir .6 aylık kucak bebeği adım atsa ne atmasa ne.ama kaslarının gelişmesi açısından netten egzersizler bakıp yaptırabilirsiniz yormadan.💐

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 6 aylikken bebekleeiniz tuttugunuzda adim atiyomuydu benimki atmiyo komsuda canimi sıktı biraz sorayim dedim
Canım her bebek bir olmuyor sen kimsenin lafına bakma daha bebeğin küçücük benimki 9 aylık emekleyip tutunarak çekyatlarda yürüyor halim perişan arkamı dönemiyorum artık diceğim oki bu günlerin tadını çıkar canım ilerisi çok fena😘😘😘😘😘

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
Canım her bebek bir olmuyor sen kimsenin lafına bakma daha bebeğin küçücük benimki 9 aylık emekleyip tutunarak çekyatlarda yürüyor halim perişan arkamı dönemiyorum artık diceğim oki bu günlerin tadını çıkar canım ilerisi çok fena😘😘😘😘😘
Ya yerim onu ben her halleri seker haklisin o konuda surekli pesinde olcaksin sagol canim benim 😚😚😚saglikla buyusunler ins
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Her çocugun gelişimi farklı .daha bebiş 6 aylık ne bu acele futbolcumu yapcam .7 aydan önce oturmak kaburgaları için zararlı .sakın çocugunuzu baskalarının kitle kıyaslamayın kimseyi dinlemeyin.her çocuk kendine özeldir .6 aylık kucak bebeği adım atsa ne atmasa ne.ama kaslarının gelişmesi açısından netten egzersizler bakıp yaptırabilirsiniz yormadan.💐
Saolasin canim teyzelerimiz tutup kolundan yurutmeye bile calisiyo biseyde diyemiyosun esimin teyzesi 6.ayini tamamladi 1 hafta aldik aslinda kucuk dimi yine:)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiiiicccc canın sıkılmasın benim kızım 13 aylikken emekledi düşün 🤗 her bebek ozeldir farklıdır elleme onunki basadursun 😅daha 6 aylik bebek asıl onun smdiden bastirmasi hata bence❤💋
Oy kuzuk bende dedimki daha dur kucuk ..diyoki koluna gore bacaklari cok hareketli degil kucakta tutma çırpinsin felan diyo bazisi adim atarmis ben bazen tutuyorum ayaginin ustune basiyo canimi sıkıyo bu millet kolundan tutuyo kalkacakmi bakim diyo bende dedimki doktora muayneye goturmeye gerek yok sen bakiyosun🤭🤭

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bebeğini diğer bebeklerle karşılaştırma ve başkalarının da karşılaştırmasına izin verme kuzum. Biz insanlar gibi her bebeğin gelişimi ve hareketleride kendine özgüdür kıyaslanmaz

Tüm sayfalar yüklendi.