Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Aglamak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Derya izm" data-source="post: 261205" data-attributes="member: 3737"><p>Ne alaka ya dengesiz mi o insanlar ben 22. Haftada gittim doktorum söyledi 20. Haftadan sonra gitsen daha, iyi olur dedi. İzmirde Serkan güçlü diye Bi doktor var adam işinde uzman 600 TL verdim ama adam müthiş ilgili konuşkandı ve bakarken HERŞEYİ anlattı. Kızımın kalbindeki bilmem ne damarına kadar baktı. 22 haftalıkken gittim yani. Bazı saglıkçılar insanın gerçekten psikolojisini bozuyor. Riskli gebelik geçirdim 20. Haftadan beri tedavi gördüm düşük riskim çok çok fazlaydı ama kendi doktorum olsun detaylıya gittigim doktor olsun hep motive etti beni çok rahat geçti. Allahım düzgün insanlarla karşılaştırsın canım Aglama bebişin de etkileniyor neden kötü birşey çıksın. Başka Bi hastahaneyle görüş durumun varsa özel Bi yere git yaparlar canımm</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Derya izm, post: 261205, member: 3737"] Ne alaka ya dengesiz mi o insanlar ben 22. Haftada gittim doktorum söyledi 20. Haftadan sonra gitsen daha, iyi olur dedi. İzmirde Serkan güçlü diye Bi doktor var adam işinde uzman 600 TL verdim ama adam müthiş ilgili konuşkandı ve bakarken HERŞEYİ anlattı. Kızımın kalbindeki bilmem ne damarına kadar baktı. 22 haftalıkken gittim yani. Bazı saglıkçılar insanın gerçekten psikolojisini bozuyor. Riskli gebelik geçirdim 20. Haftadan beri tedavi gördüm düşük riskim çok çok fazlaydı ama kendi doktorum olsun detaylıya gittigim doktor olsun hep motive etti beni çok rahat geçti. Allahım düzgün insanlarla karşılaştırsın canım Aglama bebişin de etkileniyor neden kötü birşey çıksın. Başka Bi hastahaneyle görüş durumun varsa özel Bi yere git yaparlar canımm [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Aglamak istiyorum