Baş ağrım hiç geçmiyor evde arveles var içmeye karar verdim içem mi😔
Ş Şüküfe Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 582 28 Temmuz 2022 #1 Baş ağrım hiç geçmiyor evde arveles var içmeye karar verdim içem mi
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1,516 28 Temmuz 2022 #2 Naz25' Alıntı: Baş ağrım hiç geçmiyor evde arveles var içmeye karar verdim içem mi Genişletmek için tıkla ... Arveles değil parol içebilirsiniz kuzum doktorunun sana demesi lazımdı parol aferin bunları içebilirsiniz ama çok içmemeye özen göster yine de
Naz25' Alıntı: Baş ağrım hiç geçmiyor evde arveles var içmeye karar verdim içem mi Genişletmek için tıkla ... Arveles değil parol içebilirsiniz kuzum doktorunun sana demesi lazımdı parol aferin bunları içebilirsiniz ama çok içmemeye özen göster yine de
Ş Şüküfe Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 582 28 Temmuz 2022 #3 Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿' Alıntı: Arveles değil parol içebilirsiniz kuzum doktorunun sana demesi lazımdı parol aferin bunları içebilirsiniz ama çok içmemeye özen göster yine de Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿' Alıntı: Arveles değil parol içebilirsiniz kuzum doktorunun sana demesi lazımdı parol aferin bunları içebilirsiniz ama çok içmemeye özen göster yine de Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 28 Temmuz 2022 #4 Ćok gecmsi olsun canim
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1,516 28 Temmuz 2022 #5 Naz25' Alıntı: Baş ağrım hiç geçmiyor evde arveles var içmeye karar verdim içem mi Genişletmek için tıkla ... Arveles değil parol içebilirsiniz kuzum doktorunun sana demesi lazımdı parol aferin bunları içebilirsiniz ama çok içmemeye özen göster Naz25' Alıntı: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım
Naz25' Alıntı: Baş ağrım hiç geçmiyor evde arveles var içmeye karar verdim içem mi Genişletmek için tıkla ... Arveles değil parol içebilirsiniz kuzum doktorunun sana demesi lazımdı parol aferin bunları içebilirsiniz ama çok içmemeye özen göster Naz25' Alıntı: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,643 Konum Kırklareli 28 Temmuz 2022 #6 Naz25' Alıntı: Baş ağrım hiç geçmiyor evde arveles var içmeye karar verdim içem mi Genişletmek için tıkla ... Gebelikte sadece parol içebilirsin canım oda gonde 3 taneyi geçmemek şartı ile çok ağrıyor ise limonlu su da iyi geli3 geçmiş olsun
Naz25' Alıntı: Baş ağrım hiç geçmiyor evde arveles var içmeye karar verdim içem mi Genişletmek için tıkla ... Gebelikte sadece parol içebilirsin canım oda gonde 3 taneyi geçmemek şartı ile çok ağrıyor ise limonlu su da iyi geli3 geçmiş olsun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 28 Temmuz 2022 #7 Naz25' Alıntı: Baş ağrım hiç geçmiyor evde arveles var içmeye karar verdim içem mi Genişletmek için tıkla ... Parol içebilirsin sadece kuzum diğer ilaçları doktora danışmadan kullanma bide ben vikis sürüyorum iyi geliyor sende dene istersen
Naz25' Alıntı: Baş ağrım hiç geçmiyor evde arveles var içmeye karar verdim içem mi Genişletmek için tıkla ... Parol içebilirsin sadece kuzum diğer ilaçları doktora danışmadan kullanma bide ben vikis sürüyorum iyi geliyor sende dene istersen
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 28 Temmuz 2022 #8 Naz25' Alıntı: Baş ağrım hiç geçmiyor evde arveles var içmeye karar verdim içem mi Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım doktoruna danış isdersen çünki gebelikde her dermanı içemiyoruz malesefki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Temmuz 2022 Çiçek20' Alıntı: Geçmiş olsun canım doktoruna danış isdersen çünki gebelikde her dermanı içemiyoruz malesefki Genişletmek için tıkla ... İlacı yazacakdım
Naz25' Alıntı: Baş ağrım hiç geçmiyor evde arveles var içmeye karar verdim içem mi Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım doktoruna danış isdersen çünki gebelikde her dermanı içemiyoruz malesefki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Temmuz 2022 Çiçek20' Alıntı: Geçmiş olsun canım doktoruna danış isdersen çünki gebelikde her dermanı içemiyoruz malesefki Genişletmek için tıkla ... İlacı yazacakdım
🌹🌹Meleğin annesi zehra🌹🌹 Kayıtlı Üye Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 1,269 29 Temmuz 2022 #9 Naz25' Alıntı: Baş ağrım hiç geçmiyor evde arveles var içmeye karar verdim içem mi Genişletmek için tıkla ... İçme içme canm sade sodann İçine limon sıkıp iç
Naz25' Alıntı: Baş ağrım hiç geçmiyor evde arveles var içmeye karar verdim içem mi Genişletmek için tıkla ... İçme içme canm sade sodann İçine limon sıkıp iç