Ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Smye tarafından oluşturulan Ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,417 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağrı
Konbuyu başlatan Smye
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Smye

Smye

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar göğsümün altı göbeğimin üst tarafındaki boşlukta ağrı oluşuyor özellikle yemeği yediğimde bu neden kaynaklanıyor olabilir bilgisi olan yazabilir mi

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Aynısını yaşıyorum, şuan birinden de duydum ya nasil sevindim anlatamam 😍
Bende yemek yiyince hep ayni yerde batma tipi bir agri oluyor, yemegi yiyorum gobegimin ustu, sag kaburgamin en alt kismina ağrı giriyor. Kacinci haftadasin bilmiyorum ama benim 19. Rahim gobege kadar yukseldi ve kaslari cok geriyor ve kaburgalarimiz genişliyor, o sebeple bu tip ağrılar oluyormuş.
Yastiksiz dumduz uzaninca hafifliyor bende, sirtustu yaslanarak oturunca veya sandalyede oturunca kötü oluyorum. Hatta ayni agri simetrik olarak belime de giriyor. Cok degisik.

Smye

Kayıtlı Üye
rank
Aynısını yaşıyorum, şuan birinden de duydum ya nasil sevindim anlatamam 😍
Bende yemek yiyince hep ayni yerde batma tipi bir agri oluyor, yemegi yiyorum gobegimin ustu, sag kaburgamin en alt kismina ağrı giriyor. Kacinci haftadasin bilmiyorum ama benim 19. Rahim gobege kadar yukseldi ve kaslari cok geriyor ve kaburgalarimiz genişliyor, o sebeple bu tip ağrılar oluyormuş.
Yastiksiz dumduz uzaninca hafifliyor bende, sirtustu yaslanarak oturunca veya sandalyede oturunca kötü oluyorum. Hatta ayni agri simetrik olarak belime de giriyor. Cok degisik.
Benimki çok erken başlamış o zaman canım daha 9+6 dayız çünkü

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar göğsümün altı göbeğimin üst tarafındaki boşlukta ağrı oluşuyor özellikle yemeği yediğimde bu neden kaynaklanıyor olabilir bilgisi olan yazabilir mi
Hormonlarinda yapiyor olabilir midende gastrit gibi yada farkli herhangi bir sorunda gelismis olabilir.. bir dahaki kontrolunde doktoruna soylersen eminim bir aciklama yapacaktir..

Tüm sayfalar yüklendi.