Ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Smye tarafından oluşturulan Ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,417 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağrı
Konbuyu başlatan Smye
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Smye

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar göğsümün altı göbeğimin üst tarafındaki boşlukta ağrı oluşuyor özellikle yemeği yediğimde bu neden kaynaklanıyor olabilir bilgisi olan yazabilir mi
Bendede var ayni agri canim bebisler buyudukce bastiriyorlar bizim migdelere agri o huzden iki lokma bisey yesem bile bi dunya yemis gibi migdeme oturuyo sanki

Smye

Kayıtlı Üye
rank
Bendede var ayni agri canim bebisler buyudukce bastiriyorlar bizim migdelere agri o huzden iki lokma bisey yesem bile bi dunya yemis gibi migdeme oturuyo sanki1
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bendede var ayni agri canim bebisler buyudukce bastiriyorlar bizim migdelere agri o huzden iki lokma bisey yesem bile bi dunya yemis gibi migdeme oturuyo sanki
Tek öyle olsun canım biriciğim baskı yaptığı için olsun o sağlıklı olsun da

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
9 hafta 6 günlüğüz canım
Yeniymis daha maşallah sağlıkla buyusun bebeğin mide bulantısı kusma varsa agrilar ondanda olur canim bebekten en cok etkilenen bir bağırsak iki migde oluyo 🤗 bebis buyudukce sıkışıyor lar doktor bana rennie diye mide şurubu verdi ilk başlarda prilam hapta kullandim mide icin sende danış doktoruna agrilarin gecmezse canim

Smye

Kayıtlı Üye
rank
Yeniymis daha maşallah sağlıkla buyusun bebeğin mide bulantısı kusma varsa agrilar ondanda olur canim bebekten en cok etkilenen bir bağırsak iki migde oluyo 🤗 bebis buyudukce sıkışıyor lar doktor bana rennie diye mide şurubu verdi ilk başlarda prilam hapta kullandim mide icin sende danış doktoruna agrilarin gecmezse canim
Daha 2 hafta var muayene ye aydan aya görüyor doktorum

Tüm sayfalar yüklendi.