Ağustosta dogurucak olanlar kimler. Bakalım hangimiz çabuk dogurucaz.. yazın lütfen 

Ağustosta dogurucak olanlar kimler. Bakalım hangimiz çabuk dogurucaz.. yazın lütfen![]()
Hayırlısıyla pazartesi günü ins bebegimi kucagima AlicagimAğustosta dogurucak olanlar kimler. Bakalım hangimiz çabuk dogurucaz.. yazın lütfen![]()
Selam nasılsın.? Yok ya hiç öyle sanmıyorum. Şimdiden kaılmam falan oluyor. Karnım çok indi. Ağustosu çıkarmam hiçSenin doğumun ağustosta değil cnm haftana göre.. Eylülde olur senin doğumun
İnşallah rabbim saglıcakla almanı nasib eylesin canım
Hayırlısıyla pazartesi günü ins bebegimi kucagima Alicagim
Bnm eylulde insallahAğustosta dogurucak olanlar kimler. Bakalım hangimiz çabuk dogurucaz.. yazın lütfen![]()
Benimde ağustosAğustosta dogurucak olanlar kimler. Bakalım hangimiz çabuk dogurucaz.. yazın lütfen![]()
Walla cnm bnmde 36 haftalıkken sancım vardı ama 40 haftalık doğum YaptmSelam nasılsın.? Yok ya hiç öyle sanmıyorum. Şimdiden kaılmam falan oluyor. Karnım çok indi. Ağustosu çıkarmam hiç
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah rabbim saglıcakla almanı nasib eylesin canım
Aynı haftamız ama benim planlı sezeryan olacak 27 ağustostaAğustosta dogurucak olanlar kimler. Bakalım hangimiz çabuk dogurucaz.. yazın lütfen![]()
Doğum sancısı nasıl başlıyor acaba cnmWalla cnm bnmde 36 haftalıkken sancım vardı ama 40 haftalık doğum Yaptm