Ahh lohusalik bu kadar mı ağır geçer yahu ?

• Konbuyu başlatan Lohusa
  • Toplam 25 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lohusa tarafından oluşturulan Ahh lohusalik bu kadar mı ağır geçer yahu ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,247 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ahh lohusalik bu kadar mı ağır geçer yahu ?
Konbuyu başlatan Lohusa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İki prenses annesi ♥️
L

Lohusa

Guest
Ayy kizlar yeni doğum yaptım.. önce kaynanam geldi. Sonra annem .. kaynanam baktı başta bana ama var ya iskenceydi. Huyu mu öyle bilmiyorum ama .. ula doğum sancısı çekerken bile soru sorup duruyordu bunu nereye koyayım sunu ne yapayım diye hastanedeki hemşireler bile teyze emin misin dört çocuk doğurduğuna bebeğin ağlamasına bile izin vermiyor.. her şeye karışıyor. Annem diyor böyle yap o diyor illa benim dediğim gibi yap. Bende annemin dediğini yapıyorum biran önce gitsin dua edin ne olur.. annemle vakit geçirsem

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Ayy kizlar yeni doğum yaptım.. önce kaynanam geldi. Sonra annem .. kaynanam baktı başta bana ama var ya iskenceydi. Huyu mu öyle bilmiyorum ama .. ula doğum sancısı çekerken bile soru sorup duruyordu bunu nereye koyayım sunu ne yapayım diye hastanedeki hemşireler bile teyze emin misin dört çocuk doğurduğuna bebeğin ağlamasına bile izin vermiyor.. her şeye karışıyor. Annem diyor böyle yap o diyor illa benim dediğim gibi yap. Bende annemin dediğini yapıyorum biran önce gitsin dua edin ne olur.. annemle vakit geçirsem
Hayırlı olsun bebeğin canim saglika büyütün ay bu Kaynanalar neden böyle benimkide 80 yaşında diyo beni çağır sanki neyapacak ben sana hizmet ediyorum bu halde boşver sıkma canını sen bildiğini yap kirmayada gerek yok sonuçta oda annen tamam de geç Normal dogummu yaptın cnm

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Benim kayinvalidemde dün geldi altli ustlu oturuyoruz kalp kırmadan birşeyleri basarabilirmiyiz hamileliğin son günleri ve lohusalikta inanın hiç bilmiyorum onun 1 oğlu var benim nasipse bu bebegimle 3 oğlum ol ucak benim 2.evliligim onların erkek torunu ilk defa oluyor bide.yani hevesleri var bende vakit zamanı gelince heveslencem evlatlarim çocuk sahibi olduğunda diye düşündüm dün gece rabbim kalp kırmadan baskı altında kalmadan evlatlarimizi doğurup büyütmeyi nasip etsin cumlemize insallah

Özlem333

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun benimkide oğlumda geldi beni kanser etti premature bebeğimi öptü enfeksiyon kaptı inanın şimdi kızım doğacak dogim derdini unuttum onun gelmesini hiç istemiyorum ama yapacak birşey yok gelecek mecbur üstüne yardım etmede yok birde gelir kaç gün kalır bilmem artik

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun benimkide oğlumda geldi beni kanser etti premature bebeğimi öptü enfeksiyon kaptı inanın şimdi kızım doğacak dogim derdini unuttum onun gelmesini hiç istemiyorum ama yapacak birşey yok gelecek mecbur üstüne yardım etmede yok birde gelir kaç gün kalır bilmem artik
Allah yardım etsin bacım.benimkine dün diyor kundaklar ayarlamış bunlara sarıp yatiririz usumesin diyor.annemde bizde ol ucak inşallah annem seni ayağa kaldirip giderim diyor acaba iylesmemis gibi yapsam diyorum.sonrada anacigimi bu gergin ortamda tutup uzmeyim diyorum kafamda deli sorular acaba hastanede mi kalsam ya napsam bilemedim

Özlem333

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardım etsin bacım.benimkine dün diyor kundaklar ayarlamış bunlara sarıp yatiririz usumesin diyor.annemde bizde ol ucak inşallah annem seni ayağa kaldirip giderim diyor acaba iylesmemis gibi yapsam diyorum.sonrada anacigimi bu gergin ortamda tutup uzmeyim diyorum kafamda deli sorular acaba hastanede mi kalsam ya napsam bilemedim
Benimde annem kalacak yanımda o olmasa zaten halim perişan bunların elinde oğlumda da annem kaldı ama sağolsun çocuğum enfeksiyon kapinca annem cocuklla çocuk bölümünde ben doğum bolumunde bir gün kaynanamla kaldım hemşire diyor uyu sütun olsun bebeğe laizm kayananm açmış gece yarısı tvyi gelde uyu sanki otelde dinlenmeye geldi tovbe tövbe yüce rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah canım ya

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Benimde annem kalacak yanımda o olmasa zaten halim perişan bunların elinde oğlumda da annem kaldı ama sağolsun çocuğum enfeksiyon kapinca annem cocuklla çocuk bölümünde ben doğum bolumunde bir gün kaynanamla kaldım hemşire diyor uyu sütun olsun bebeğe laizm kayananm açmış gece yarısı tvyi gelde uyu sanki otelde dinlenmeye geldi tovbe tövbe yüce rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah canım ya
Amin bacım işin aksi eşimin bir kızı var onların ailesinde erkek torun geliyor napicam bakalim

Özlem333

Kayıtlı Üye
rank
Amin bacım işin aksi eşimin bir kızı var onların ailesinde erkek torun geliyor napicam bakalim
Ayy yansın desene torun bahanesiyle sürekli yanindaladr insalalh kaynanan iyidir yardım edecek karakterdedirr benimki pek öyle değil oğlumun doğum günü vardı iki gün önce geldi bende yatıyorum kenidmj çok gormiyorum doktorum rahim kissalmasi var dedi hemde bayağı yorma kendini kaynanam geldi sağolsun demem rağmen elini bir çöpe atmadı neymiş kız çocuk böyle olurmuş lafa bak ne alakysa onlar gittikten sonra doktora gittim rahimde açılmadan hastanede yattım 29 haftaligim daha nasıl korktum ama erken doğum diye o yüzden artık kimseyi takmıyorum bana ve çocuğuma ne iyi gelcekse öyle yapacam eşime de diyorum küsen küser darilan sarılır oğlumda az cekmedik diyorum ikinci vaka istemiyorum açıkçası.

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Ayy yansın desene torun bahanesiyle sürekli yanindaladr insalalh kaynanan iyidir yardım edecek karakterdedirr benimki pek öyle değil oğlumun doğum günü vardı iki gün önce geldi bende yatıyorum kenidmj çok gormiyorum doktorum rahim kissalmasi var dedi hemde bayağı yorma kendini kaynanam geldi sağolsun demem rağmen elini bir çöpe atmadı neymiş kız çocuk böyle olurmuş lafa bak ne alakysa onlar gittikten sonra doktora gittim rahimde açılmadan hastanede yattım 29 haftaligim daha nasıl korktum ama erken doğum diye o yüzden artık kimseyi takmıyorum bana ve çocuğuma ne iyi gelcekse öyle yapacam eşime de diyorum küsen küser darilan sarılır oğlumda az cekmedik diyorum ikinci vaka istemiyorum açıkçası.
En güzeli eşimle konuşmuştuk zaten hastalık var bu kaç tane de haber gösterdim denk gelmiş gibi korktu biraz dedi herkese 40 ı çıkana kadar kucağa alinmicak diye ama nekadar uyarlar bilmiyoruz bu kaç ekran resmi aldı bunları whatsapta paylasiyorsun doğumdan sonra kimse gönül koymasin dedi bende dedim küsen kussun dar ilan darilsin eşim 13 sene sonra baba ol ucak üstüne titrer kimseyi dinlemez 2 görünce var 3 tananede 1 o almanya da 2 si burda onlar biraz sorunlu kayinvalidem ne iyi ne kötü orta derece sadece bu laf etmeye basladi mi laf nereye gidiyor diye düşünmez annemde bunu kaldıramaz hastalanir diye endisem bacım çok tedirginim bakalım ama eşim arada kalicak diye korkuyorum kiyamam ona çünkü baktı baş edemiyor rest çeker ondan eminim

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende lohusa depresyon yaşadım kaynanam annemle kavga etti annem benim evimde bişey yemedi görevliye sipariş veriyordu 3gun kaldılar 3gun cehennemdi ağladım hep bebeğim sarılık oldu hastaneye yattı ben dikişli annesi eşimi doldurdu eşim bana eziyet etti bu hamileliğim de annem rahmetli oldu ablam benimle kus trip araba bidaha beni nedeni hastane korona nedeniyle refakatçi ziyaretci kabul etmiyor ablamda küstü kaynanam da gelmesin diye engelledim kimse ile görüşmüyorum Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zorlanırsam parayla hasta bakıcı tutarım 13yasinda oğlum da var yanimda ilk bebeğimde çok stres yaşadım eşimle kavgalar bitmedi herkes kendini düşündü beni kimse düşünmedi her günüm yanlız ve ağlayarak geçti artık bu küser bu kırılır diye kendi kul hakkına girmem sizde kizlar önce kendiniz ve bebeğinizi düşünün sevgiler ❤️🙏🍀

Tüm sayfalar yüklendi.