Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Akdeniz anemisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 472035" data-attributes="member: 3155"><p>Öncelikle anlamadığım taşıyıcı mı yoksa direk olarak akdeniz anemisi mi</p><p>[automerge]1695994751[/automerge]</p><p>Benim oğlum taşıyıcı adı normaldw talasemi diye geçiyor . Onda sadece taşıycı olarak var oda babası da taşıyıcı olduğu için eğer taşıyıcı ise hiç bir sağlık sorunu olmaz sadece sürekli olarak kan değeri düşer yani demiri. Ve proteini mesela kayranın az çok burada herkea biliyor kansızlık sorunu vardı tamamen talasemi yüzünden olduğunu öğrendik doktorumuz artık demir ilacı kullanmasına gerek yok dedi. Ama direk olarak hastalığın kendisi ise tedavi edilmesi şart ilk başlarda kansızlık olarak başlıyor ve çocuğa her ay yafa gerektiği her an kan verilmesi lazım yada ilik nakli olması lazım bunun dışında ileti doğru tedavi uygulanmazsa kalp yetmezliğine kadat gidiyor. Dün alanında uzman bir hemotoloji doktoru ile görüştüm ankarada her şeyi detaylı bir şekilde anlattı eğer kardeşin gitmedisi hemotolojiye gitsin onlar bu konuda daha yardımcı olurlar. Çok geçmiş olsun bu arada</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 472035, member: 3155"] Öncelikle anlamadığım taşıyıcı mı yoksa direk olarak akdeniz anemisi mi [automerge]1695994751[/automerge] Benim oğlum taşıyıcı adı normaldw talasemi diye geçiyor . Onda sadece taşıycı olarak var oda babası da taşıyıcı olduğu için eğer taşıyıcı ise hiç bir sağlık sorunu olmaz sadece sürekli olarak kan değeri düşer yani demiri. Ve proteini mesela kayranın az çok burada herkea biliyor kansızlık sorunu vardı tamamen talasemi yüzünden olduğunu öğrendik doktorumuz artık demir ilacı kullanmasına gerek yok dedi. Ama direk olarak hastalığın kendisi ise tedavi edilmesi şart ilk başlarda kansızlık olarak başlıyor ve çocuğa her ay yafa gerektiği her an kan verilmesi lazım yada ilik nakli olması lazım bunun dışında ileti doğru tedavi uygulanmazsa kalp yetmezliğine kadat gidiyor. Dün alanında uzman bir hemotoloji doktoru ile görüştüm ankarada her şeyi detaylı bir şekilde anlattı eğer kardeşin gitmedisi hemotolojiye gitsin onlar bu konuda daha yardımcı olurlar. Çok geçmiş olsun bu arada [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Akdeniz anemisi