Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Akdeniz anemisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 472055" data-attributes="member: 3155"><p>O zaman hiç korkmasın hiç bir şey olmaz ileride evlenecği kişiye gen taraması yapılması lazım sadece eğer onda da taşıyıclık varsa bebeklerin hayatta kalması çok zor oluyprmuş doktor öyle dedi o yüzden evlenmeden önce eşine gen tedavisi başlaması lazım olmadı tüp bebek ile hamile kalması lazım o zaman bebeklerde sorun olmazmış canım bana kayra için anlattı ileride bende inşallah rabbim nasip ederse oğljma ve gelinime anlatacağım bunu ona göre tedavi yolu yaparlar</p><p>[automerge]1696014207[/automerge]</p><p></p><p>Canımsın kuzum ben valla bu konuda dün baya bilgilendim doktorumuz alanında baya uzmanında kadın yarım saat oturup bana anlattı kayranın taşıyıcılığından tutta ileride evlenip eşide taşıyıcı olursa nasıl bir tedavi yöntemi ile ilerlemesini bile anlatıp yazdı bir kağıda . Sana bundan sonra çocuk kansız derlerse direk anemi taşıyıcısı de ilaç kullanöa bundan sonra dedi sadece bakliyat e et çok yedir dedi canım</p><p>[automerge]1696014312[/automerge]</p><p></p><p>Taşıyıcı olan birine kesin kan takviyesi yapılmaz. Taşıyıcıl bir hastalık değildir çünkü eğer akdeniz anemisinin kendisi ise direk kan takviywsi yapılması lazım dediğim gibi alınında uzman bir hemotoloji doktoru ile görüşsün o daha yardımcı olur banda çocuk doktoeu çok şey söyledi ama hemotojisi çok güzel anlattı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 472055, member: 3155"] O zaman hiç korkmasın hiç bir şey olmaz ileride evlenecği kişiye gen taraması yapılması lazım sadece eğer onda da taşıyıclık varsa bebeklerin hayatta kalması çok zor oluyprmuş doktor öyle dedi o yüzden evlenmeden önce eşine gen tedavisi başlaması lazım olmadı tüp bebek ile hamile kalması lazım o zaman bebeklerde sorun olmazmış canım bana kayra için anlattı ileride bende inşallah rabbim nasip ederse oğljma ve gelinime anlatacağım bunu ona göre tedavi yolu yaparlar [automerge]1696014207[/automerge] Canımsın kuzum ben valla bu konuda dün baya bilgilendim doktorumuz alanında baya uzmanında kadın yarım saat oturup bana anlattı kayranın taşıyıcılığından tutta ileride evlenip eşide taşıyıcı olursa nasıl bir tedavi yöntemi ile ilerlemesini bile anlatıp yazdı bir kağıda . Sana bundan sonra çocuk kansız derlerse direk anemi taşıyıcısı de ilaç kullanöa bundan sonra dedi sadece bakliyat e et çok yedir dedi canım [automerge]1696014312[/automerge] Taşıyıcı olan birine kesin kan takviyesi yapılmaz. Taşıyıcıl bir hastalık değildir çünkü eğer akdeniz anemisinin kendisi ise direk kan takviywsi yapılması lazım dediğim gibi alınında uzman bir hemotoloji doktoru ile görüşsün o daha yardımcı olur banda çocuk doktoeu çok şey söyledi ama hemotojisi çok güzel anlattı [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Akdeniz anemisi