Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
40+1 de hafif sancı ve bel ağrısı. Sürekli gelen sarımsı kıvamlı akıntı neden olur sizce ? Enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum kaşıntı yada koku yok. Şimdiden teşekkürler
40+1 de hafif sancı ve bel ağrısı. Sürekli gelen sarımsı kıvamlı akıntı neden olur sizce ? Enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum kaşıntı yada koku yok. Şimdiden teşekkürler
Enfeksiyon canım sen düşünmeye bilirsin ama enfeksiyon yada mantar bende de kaşıntı yanma vs uok ama enfeksiyon var ve sarı akıntı geliyor. Sancım düzenli mi o önemli