E Efso Guest 13 Şubat 2023 #1 İdrar testimde kecen ay bakteri çikdi ondan dolayi akinti oluyor,kaşinti veriyor bana. Normalmi? Beyaz renkde kucuk akinti geliyor.
İdrar testimde kecen ay bakteri çikdi ondan dolayi akinti oluyor,kaşinti veriyor bana. Normalmi? Beyaz renkde kucuk akinti geliyor.
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 13 Şubat 2023 #2 Efso' Alıntı: İdrar testimde kecen ay bakteri çikdi ondan dolayi akinti oluyor,kaşinti veriyor bana. Normalmi? Beyaz renkde kucuk akinti geliyor. Genişletmek için tıkla ... İdrar yolu enfeksiyonu çıkmış canım bu belirtiler normal doktorun ilaç yazmadi mi Oyla 0 Downvote
Efso' Alıntı: İdrar testimde kecen ay bakteri çikdi ondan dolayi akinti oluyor,kaşinti veriyor bana. Normalmi? Beyaz renkde kucuk akinti geliyor. Genişletmek için tıkla ... İdrar yolu enfeksiyonu çıkmış canım bu belirtiler normal doktorun ilaç yazmadi mi
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 13 Şubat 2023 #3 Efso' Alıntı: İdrar testimde kecen ay bakteri çikdi ondan dolayi akinti oluyor,kaşinti veriyor bana. Normalmi? Beyaz renkde kucuk akinti geliyor. Genişletmek için tıkla ... Doktorun ilaç vermiştir kullanıp tekrar test yapman lazım faydası olmuş mu olmamış mı diye Oyla 0 Downvote
Efso' Alıntı: İdrar testimde kecen ay bakteri çikdi ondan dolayi akinti oluyor,kaşinti veriyor bana. Normalmi? Beyaz renkde kucuk akinti geliyor. Genişletmek için tıkla ... Doktorun ilaç vermiştir kullanıp tekrar test yapman lazım faydası olmuş mu olmamış mı diye