Aklıma takılan bir soru var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Aklıma takılan bir soru var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,242 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aklıma takılan bir soru var
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esin(defnem)

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler doğumdan sonra size gelen misafirlere hediye olarak ne vermeyi düşünüyorsunuz ben hala bi fikir edinemedim

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler doğumdan sonra size gelen misafirlere hediye olarak ne vermeyi düşünüyorsunuz ben hala bi fikir edinemedim
Oğlumda kendim evde kokulu taş yapmıştım 5 yıl önce onlar modaydı tülden keselere koyup vermiştim ama kızda hiç bişey yapmicam misafir yakın aile dışında kabul etmicemi şimdiden söyledim herkese malum hastalıklar nedeniyle

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Cevapları merakla bekliyorum benimde ilk doğumum olacak 😅

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Anne olacağım

Kayıtlı Üye
rank
Hâlâ bende bulamadım canım☺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde ilk bebeğim çok düşündüm ama bulamadm ki uygun hediyeler

MinnosununAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Oğlumda magnet yapmıştım bide isimli tarihli kurabiye yaptirmistim.. ama tam pandemi dönemiydi gelen giden olamadi.. şimdi Allah'ın izniyle kızım olacak son haftalarimiz. Magnet yaptm ama sadece yakın aileden olanlara verecegim

Tüm sayfalar yüklendi.